ye-logo.v1.2

Еміне Джапарова у Хмельницькому зустрілася з переселенцями Політична реклама

Вибори 3167
Еміне Джапарова зустрілася з переселенцями у Хмельницькому, аби дізнатися, як їм нині живеться і що вони хочуть змінити
Еміне Джапарова зустрілася з переселенцями у Хмельницькому, аби дізнатися, як їм нині живеться і що вони хочуть змінити. Фото: Тетяни Новак

На території Хмельницької області проживає близько семи тисяч переселенців з Донбасу та Криму.

Перший заступник Міністра інформаційної політики України і номер «чотири» у списку «Української стратегії Гройсмана» Еміне Джапарова зустрілася з переселенцями у Хмельницькому, аби дізнатися, як їм нині живеться і що вони хочуть змінити.

Сьогодні на території Хмельницької області проживає близько семи тисяч переселенців з Донбасу та Криму. І житло – питання номер один для них.

За словами Еміне Джапарової, змінити ситуацію може, зокрема, подальше впровадження реформи децентралізації, яку розпочали за прем’єрства Володимира Гройсмана.

За словами першого заступника Міністра, раніше держава недостатньо дбала про переселенців. Тому саме зараз навколо політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» формують команду з тих людей, які продемонстрували свою працездатність і готові змінювати країну. Наразі на підставі звернень людей готуються відповідні документи та напрацювання. І якщо «Українська стратегія» пройде до парламенту, то матиме змогу реально вирішувати ці питання та допомагати людям.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую