ye-logo.v1.2

Пожежі на Хмельниччині: горіло як авто, так і сіно

Суспільство 1851
Літом рятувальники закликають громадян обережніше поводитися з вогнем, щоб не наробити лиха
Літом рятувальники закликають громадян обережніше поводитися з вогнем, щоб не наробити лиха. Фото: ілюстративне km.dsns.gov.ua

За добу, що минула, в області сталося шість пожеж.

17 липня на території Хмельницької області зафіксували шість пожеж. Про це повідомили в оперативно-координаційному центрі облуправління Державної служби з надзвичайних ситуацій України. В жодній з них ніхто з людей не постраждав, за виключенням їхнього майна.

Так, у Нетішині на проспекті Незалежності загорівся автомобіль «ВАЗ 2108». Вогнем пошкоджено моторний відсік. Що стало причиною пожежі – поки невідомо. Загасили ж вогонь люди.

А на Шепетівщині в селі Хролин викла пожежа приватної допоміжної споруди житлового сектору. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття, стіни, домашнє майно. Ймовірною причиною пожежі називають необережне поводження з вогнем. Власники споруди зазнали збитків щонайменше на три тисячі гривень.

Допоміжна приватна споруду житлового сектору горіла й в селі Сокіл, що на Кам’янеччині. Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються. З такої ж причини горіла споруда і в селі Кам’янка. Вогнем було пошкоджено покриття, перекриття, облицювання стін, вікна, двері, домашнє майно.

Через необережне поводження з вогнем загорілася трава за селом Вітківці Кам’янець-Подільського району, а в селі Юрченки Летичівського району під час пожежі приватного будинку згоріла не лише тонна сіна, виникла пожежа приватного житлового будинку, а й домашнє майно людей.

Нагадаємо, нещодавно в Новоушицького районі згоріло три гектари пшениці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую