ye-logo.v1.2

«Я в шоке!™» відкрив пункт видачі товару в Хмельницькому На правах реклами

Суспільство 6725
Завдяки відкриттю пункту видачі обрану техніку можна буде протестувати, перевірити відповідність кольору та інші технічні характеристики
Завдяки відкриттю пункту видачі обрану техніку можна буде протестувати, перевірити відповідність кольору та інші технічні характеристики. Фото: Інтернет-магазин «Я в шоке!™»

За придбані через Інтернет товари, можна розрахуватися при отриманні в пункті самовивозу.

Ви хотіли придбати техніку, домашній текстиль чи посуд, та боїтеся, що вас можуть обманути, що на пошті крихкий вантаж розіб’ється, ваше замовлення переплутають або загублять, не хочете платити зайвого за поштову доставку?

Ваша проблема вирішена. Інтернет-магазин «Я в шоке!™» відкрив пункт видачі товару в Хмельницькому.

Пункт видачі дозволяє клієнтам забрати придбані через Інтернет товари, перевірити їх якість та відповідність заявленим характеристикам. Подібна можливість значно спростить будь-які торгівельні відносини та захистить інтереси як покупця, так і продавця.

Як скористатися такою функцією

Вам потрібно відвідати сайт Інтернет-магазину «Я в шоке!™», вибрати необхідний товар, перенести його до корзини та почати оформляти замовлення. У пункті доставка варто вибрати не кур’єрську чи поштову службу, а самовивіз. Після цього дочекайтесь підтвердження замовлення і в зручний час можете приїхати та забрати покупку.

Тепер забрати своє замовлення в Хмельницькому стало значне простіше. В липні в Хмельницькому запрацював перший пункт видачі інтернет-замовлень «Я в шоке!™». Пункт видачі дає можливість покупцям забрати придбану техніку, персональну електроніку, текстиль та посуд.

Доволі тривалий час жителі Хмельниччини мали змогу купувати товари тільки користуючись поштовими та кур’єрськими послугами. Тепер же, завдяки відкриттю пункту видачі обрану техніку можна буде протестувати, перевірити відповідність кольору та інші технічні характеристики.

Сам процес покупки нічим не відрізнятиметься від системи, яка практикувалася раніше. Ви заходите на сайт, обираєте потрібну категорію, це може бути побутова техніка, домашній текстиль чи посуд, обираєте потрібний товар і купуєте його. Ви як і раніше у будь-який момент зможете звернутися за допомогою до наших професійних консультантів. Вони обов’язково зможуть допомогти вам визначитися з вибором. Також наші консультанти розкажуть вам про пункт самовивозу, а також про переваги, які будуть доступні користувачеві.

Що стосується оплати. Ви також можете обрати найбільш зручний для вас спосіб. Можете оплатити замовлення безпосередньо при оформлені, скориставшись банківською карткою. Також вам буде доступний готівковий розрахунок. Заплатити за покупку зможете забираючи її, перевіривши роботу, функціональність та переконавшись у високій якості обраної продукції.

Пункт видачі Інтернет-замовлень розташований за адресою: м. Хмельницький, Львівське шосе, 33.

Трішки про сам магазин

Інтернет-магазин «Я в шоке!™» - це магазин, який займається продажом товарів гуртом та у роздріб. Наразі магазин користується немалою популярністю серед покупців по всій Україні. Він постачає якісну та надійну продукцію, тому користується любов’ю клієнтів.

В каталозі Інтернет-магазину «Я в шоке!™» кожен клієнт зможе відшукати широкий асортимент побутової техніки, дрібної техніки для дому та особистого користування, дитячі товари, домашній текстиль, різноманітний посуд та інші необхідні в кожному будинку речі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую