ye-logo.v1.2

Перекриття дороги у Чемеровецькому районі: чи виконають вимоги мітингувальників

Суспільство 5871
Вимоги мітингувальників пообіцяли виконати лише частково
Вимоги мітингувальників пообіцяли виконати лише частково. Фото: надав Петро Ільницький

Мешканці Гуківської тергромади вимагали ремонту дороги.

Учора, 7 серпня, в Чемеровецькому районі люди перекривали дві дороги. Йдеться про ділянки між селами Бурти – Оринин, що на автодорозі обласного значення Татарів-Кам'янець-Подільський, і ділянка між селами Мар'янівка та Ружа, що на автодорозі терзначення Дунаївці-Могилів-Подільський. Про це повідомив голова Гуківської територіальної громади Петро Ільницький.

«Від 9-ої ранку люди ходили по пішохідних переходах на автобусних зупинках сіл Гуків та Мар'янівка Гуківської територіальної громади. Таким чином вони вимагали відремонтувати дороги, що проходять через їх села, оскільки ті в аварійному стані. Перекриття тривало приблизно до першої години дня. Однак мітингувальники час від часу пропускали автомобілі та автобуси, аби не створювати дискомфорту іншим громадянам», - зазначив Петро Йосипович.

За його словами, до мітингувальників приїхали представники філії «Кам’янець-Подільська ДЕД» державного підприємства «Хмельницький облавтодор» і повідомили, що фінансування на ремонт відсутнє. Однак мешканці громади заявили, що звільнять дороги, якщо до них приїдуть представники Служби автомобільних доріг області. Вимоги були почуті й за декілька годин таки прибув один із представників керівництва служби.

«Мітингувальникам пообіцяли, що ямковий ремонт на дорогі територіального значення розпочнуть у 8 серпня. Обіцянка була виконана і вже сьогодні там працювала техніка. З дорогою обласного значення ситуація із фінансуванням важча, але керівництво пообіцяло вжити усіх заходів», - зазначив голова.

Петро Ільницький додав, що мешканці громади написали звернення до Служби автомобільних доріг та Хмельницької ОДА із проханням виконати їх вимоги до кінця. Якщо упродовж двох наступних двох тижнів ремонтні роботи на автодорозі між селами Мар'янівка та Ружа не розпочнуться, то акцію повторять.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую