ye-logo.v1.2

На Дністрі врятували двох відпочивальників

Суспільство 1696
Рятувальники доправили потерпілих на берег цілими й не ушкодженими
Рятувальники доправили потерпілих на берег цілими й не ушкодженими. Фото: km.dsns.gov.ua

Чоловіки ледь не потонули.

Вчора, 25 серпня о 17:00 під час патрулювання акваторії річки Дністер поблизу села Устя Кам’янець-Подільського району бійці чергового водолазно-рятувального відділення №4 помітили, що за 80 метрів від берега у воді знаходяться люди, які подають сигнали про допомогу. Негайно до потерпілих добралися надзвичайники, які за лічені секунди витягнули на борт двох громадян 28-и та 34-х років. Про це повідомили у пре-службі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

«Рятувальники доправили потерпілих на берег цілими й не ушкодженими. На щасті все обійшлося, проте не потрібно випробовувати долю та завжди дотримуватися правил безпечного поводження на воді: не купатися у незнайомих місцях, уникати місця зі швидкою течією, не заходити у напідпитку, ніколи не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах, а також категорично забороняється залишати поблизу водойм дітей без нагляду, адже їхня поведінка у воді непередбачувана», - застерігають надзвичайники.

. Негайно до потерпілих добралися надзвичайники, які за лічені секунди витягнули на борт двох громадян 28-и та 34-х років. Фото: km.dsns.gov.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую