ye-logo.v1.2

На фотовиставці у Відні показали село з Хмельниччини

Культура 3352
Автор робіт Анатолій Бабійчук понад 20 років живе у Відні
Автор робіт Анатолій Бабійчук понад 20 років живе у Відні. Фото: Johannes Reisinger

Про життя села розповідають 5 робіт.

Фотографії українського художника Анатолія Бабійчука про село Гораївка, що неподалік Старої Ушиці Кам’янець-Подільського району, беруть участь у виставці під назвою «Uber Leben am Land» («Про життя на селі»), яка проходить у Віденському будинку мистецтв. Про це повідомляє Укрінформ.

«Фокус виставки, участь в якій беруть 20 художників, зроблений на сільському житті у США та країнах Європи. Про життя українського села розповідають 5 робіт з моєї серії «Гораївка», - зазначає автор світлин Анатолій Бабійчук у коментарі Укрінформу.

За словами фотографа, Гораївку, звідки родом його дружина – він фотографує вже протягом 10 років. Для того, щоб люди на портретах не були безіменними об’єктами, він супроводжує фотографії життєписами цих людей, щоб читач міг дізнатись, що це за люди, як їх звати й що вони роблять.

Нагадаємо, торік роботами українця зацікавилося одне з австрійських видавництв, яке видало фотокнигу «Horaivka» – 95 фоторобіт з авторським текстом щодо проекту.

Відомо, що Анатолій Бабійчук вже понад 20 років живе у Відні, з 2006 року працює як художник, у 2013 році закінчив Віденську академію мистецтв.

Торік роботами українця зацікавилося одне з австрійських видавництв, яке видало фотокнигу «Horaivka».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую