ye-logo.v1.2

Чотири пожежі за добу: на Хмельниччині горіла квартира, літня кухня та роздягальня

Суспільство 2701
За минулу добу надійшло чотири повідомлення про пожежі
За минулу добу надійшло чотири повідомлення про пожежі. Фото: km.dsns.gov.ua

В усіх випадках ніхто не постраждав

За минулу добу до служби порятунку «101» надійшло чотири повідомлення про пожежі, які сталися у районах області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

"Через коротке замикання електромережі виникла пожежа літньої кухні в одному із домогосподарств села Жердя Чемеровецького району. З тієї ж причини виникла пожежа і у селищі міського типу Чорний Острів Хмельницького району. Там загорілась роздягальня в одному із приміщень філії «Хмельницький райавтодор». Пожежу вдалося локалізувати та ліквідувати у тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття вогнеборців", - йдеться в повідомленні.

Також минулої доби рятувальники отримали виклик у село Кам’янка Кам’янець-Подільського району. Там виникла пожежа допоміжної споруди житлового будинку. Вогнем було знищено покриття будівлі та речі домашнього вжитку. Наразі причини пожежі встановлюють.

А вже 14 вересня о 3 годині виникла пожежа у житловому будинку села Юхимівці Волочиського району. Займання сталось в квартирі. За словами рятувальників, причиною пожежі стала необережність під час паління.

На щастя в усіх випадках ніхто не постраждав.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую