ye-logo.v1.2

Скейтмайданчик за мільйон: у Кам'янці-Подільському з'явиться нова зона для молоді

Суспільство 2291
У парку Героїв Євромайдану завершується встановлення конструкцій для скейтмайданчика
У парку Героїв Євромайдану завершується встановлення конструкцій для скейтмайданчика. Фото: kam-pod.gov.ua

Відкриють майданчик наступного тижня.

Наступного тижні у Кам'янці-Подільському відкриють новозбудований скейтмайдачик. Як повідомив заступник міського голови Кам'янця-Подільського Вадим Савчук, загальна вартість робіт – близько мільйона гривень, з яких 567 тисяч гривень надійшли від міськради, ще близько 400 тисяч гривень – допомога одного із місцевих підприємств.

«У Кам'янці є Європейський парк, там молодь катається на скейтах, роликах, стрибає на велосипедах, хоча територія зовсім для того не призначена. Ми почали спостерігати за такою тенденціє, що кількість молоді, яка займається цими видами спорту, щоразу зростає і почалось потроху нищення парку. Вже було й втручання працівників поліції у цей процес», - розповідає Вадим Савчук.

За його словами, минулого року активна молодь об'єдналась і написала проєкт, який подала на «Громадські ініціативи». Згідно з останнім міська влада виділяє мільйон гривень на проєкти містян. Власне, ідея створення скейтмайданчику перемогла та отримала фінансування в розмірі 567 тисяч гривень.

Територію майданчика планують дооблаштувати

«Але цих коштів для того майданчика, який ми хотіли б бачили, було не достатньо. І, завдяки комунікації із місцевим підприємством, нам допомогли у покритті території шліфованим бетоном, а це орієнтовно 400 тисяч гривень. Відповідне покриття дуже важливе для такого рівня майданчиків», - додав заступник міського голови.

На майданчику розміром 15 на 35 метрів уже встановлені дев'ять металевих конструкцій, одна з них складатиметься з трьох частин. На каркас цих фігур прикрутять потовщену і водонепроникну фанеру. Як зазначив Вадим Савчук, майданчик, звісно, не для професійних змагань, але для аматорських занять цілком достойний. Відкриють його для молоді уже з наступного тижня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую