ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільський інспектували на доступність

Суспільство 2332
Упродовж декількох днів активісти ініціативи «Доступно.UA» інспектували Кам
Упродовж декількох днів активісти ініціативи «Доступно.UA» інспектували Кам'янець-Подльський. Фото: kam-pod.gov.ua

Результатом таких перевірок стане перший рейтинг доступності українських міст - "Тостер".

Упродовж декількох днів активісти ініціативи «Доступно.UA» інспектували Кам’янець-Подльський на безбар’єрність для маломобільних груп населення. Про це зазначає пресслужба Кам’янець-Подльської міської ради.

Активісти працюють над створенням першого рейтингу доступності українських міст - "Тостер". Міста Хмельниччини не перші у списку на перевірку, як йдеться на сторінці ініціативи у Фейсбуці, перевірку пройшли Тернопіль, Івано-Франківськ, Херсон, Вінниця та Миколаїв.

За словами засновника «Доступно.UA» спортсмена і мандрівника Дмитра Щебетюка, який сам пересувається на інвалідному візку, команда подорожує Україною й перевіряє державні установи, об’єкти інфраструктури, громадські вбиральні та заклади харчування.

У Кам’янці-Подльському активісти зустрілись і з представниками влади для обговорення ситуації. Зокрема, на зустрічі Дмитро Щебетюк зазначив, що фактично усім містам варто ще багато працювати над розв'язанням цього болючого питання. Уважнішими до інфраструктури біля громадських закладів варто бути й кам’янецьким підприємцям, бо, скажімо, навіть готелю, який був би облаштований за всіма правилами, у місті нема.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую