ye-logo.v1.2

Мінорне завершення сезону для «Поділля-УМВС»

Спорт 2448

І хоч до завершення чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги залишається ще один тур, хмельничани вже дісталися фінішу.

Адже останній поєдинок повинні були б провести проти житомирського «Контингента», який, як відомо, припинив своє існування. А тому останнім матчем для «Поділля-УМВС» став поєдинок у рідних стінах проти дрогобицького «Каменяра-Термопласта», який у турнірній таблиці «дихав у спину» подолянам.

Хмельничанам не вдалося «грюкнути дверима». Вже на 9-ій хвилині матчу рахунок став 0:1 і господарі поля почали нервувати, через що довгий час не вдавалося результативно завершити свої атаки. А наступали гравці «Поділля-УМВС» доволі потужно. Однак зрівняли рахунок лише на 16-ій хвилині, коли у воротах «Каменяра-Термопласта» відзначився Артур Немий. Здавалося, що в другому таймі хмельничани дотиснуть суперника та виграють останній свій матч у сезоні.

Сталося не так, як гадалося. Гості на 5-ій та 6-ій хвилинах змогли провести дві атаки, які завершилися голами у ворота подолян. Оговтатися від цього хмельничани не змогли, а тому фінальний свисток арбітра матчу зафіксував поразку «Поділля-УМВС» із рахунком 1:3.

На якій позиції хмельничани завершать чемпіонат, тепер залежатиме від команди з Дрогобича. Якщо «каменярі» в останньому турі переможуть, то «Поділля-УМВС» посяде 9 місце, якщо ж програють, то хмельничани, завдяки технічній перемозі над «Контингентом», фінішують восьмими.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую