ye-logo.v1.2

Виносив меблі зі шкіл та кафе: у Кам’янці судили серійного крадія

Кримінал 2578
Кам
Кам'янець-Подільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку за серію крадіжок. Фото: www.slovoidilo.ua

Чоловіка суд відправив за ґрати.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку за серію крадіжок. Як повідомляють на сторінці суду у Фейсбуці, загалом було вчинено 9 крадіжок у період з жовтня 2017 по жовтень 2018 року на території міста.

«Майже рік правоохоронцям не вдавалось виявити злочинця, оскільки місця злочинів він обирав за особливим принципом, до прикладу серед них були крадіжки з кафе-магазину, приміщення школи, підвалу, офісу та трьох гаражів. Варто зазначити, що на деякі місця злочинів злодій повертався двічі. При вчиненні злочину крадій особливою вибірковістю не вирізнявся та брав все, що траплялось під руку», - зазначають у суді.

Додають, що серед награбованого виявлено холодильники, чайник, світильники, комп’ютерну техніку, офісний стілець, лічильники, велосипед, музичні інструменти, чохли для них та інші музичні атрибути, вазони, будівельні інструменти та матеріали, гумовий човен, стільці, посуд та багато іншого. Загальна сума завданих потерпілим збитків становить 116 552 гривень.

В більшості випадків чоловік потрапляв до приміщення шляхом віджиму вікна або вхідних дверей. Злочини вчиняв переважно в нічну пору доби.

«Дії чоловіка кваліфікували як вчинену повторно крадіжку. В суді обвинувачений вину не визнав та пояснив, що вилучені у нього речі є його власністю, які він або знайшов на смітнику, або придбав за власні кошти», - стверджують у суді.

Заслухавши свідків та потерпілих, дослідивши усі матеріали справи суд дійшов висновку про винуватість громадянина. Оскільки чоловік притягується до кримінальної відповідальності не вперше, суд приєднав невідбуту частину покарання за попереднім вироком та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років 6 місяців.
 

Коментарі:

23.10.2019 01:45

Ну звісно, що такі рішення без підтримки кийобської свори мусорозеків не обійшлось.... Стаття 911 ЦК - Права пасажира...

23.10.2019 01:42

Кам'янець - Подільський міськрайонний суд - це зграйка пі**ів! Підпис: Ю.П. Дорош.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую