ye-logo.v1.2

Автобус з пасажирами перекинувся на Кам’янеччині: є травмовані (ОНОВЛЕНО)

Кримінал 5791
Рейсовий автобус, який рухався за маршрутом «Залісся-1 – Кам
Рейсовий автобус, який рухався за маршрутом «Залісся-1 – Кам'янець-Подільський», з'їхав у кювет та перекинувся. Фото: hm.npu.gov.ua

За попередньою інформацією, сім осіб госпіталізували до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 листопада близько 11-ї години ранку на околиці села Довжок Кам'янець-Подільського району. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

«Рейсовий автобус, який рухався за маршрутом «Залісся-1 – Кам’янець-Подільський», з’їхав у кювет та перекинувся. За попередніми даними, в результаті перекидання транспортного засобу 31-річний водій та 7 пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Потерпілих доставили в Кам’янець-Подільську районну лікарню», - повідомили правоохоронці.

Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції Хмельницької області та Кам’янець-Подільського відділення поліції.

Аварія сталася на околиці села Довжок Кам'янець-Подільського району. Фото: hm.npu.gov.ua
Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Фото: hm.npu.gov.ua
Черговим відділенням 6 ДПРЧ проведено роботи по відключенню акумуляторної батареї та наданню допомоги працівникам швидкої допомоги по транспортуванню потерпілих. Фото: km.dsns.gov.ua
Деталі та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці. Фото: km.dsns.gov.ua

За попередньою інформацією, у транспортному засобі заклинило колесо, але остаточні висновки щодо причин аварії можна буде зробити лише після отримання результатів автотехнічної експертизи та по завершенні розслідування.

ОНОВЛЕНО о 16:00:

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Станом на 15:00 годину до Кам‘янець-подільської лікарні було доставлено 13 потерпілих – 12 жінок різного віку та водій транспортного засобу. Одна з травмованих жінок перебуває у важкому стані. Серед потерпілих є і неповнолітня дівчинка 2006 року народження.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую