ye-logo.v1.2

Жителька Кам’янеччини віддала чималу суму за «порятунок» сина

Кримінал 11762
Жінка віддала чималу суму коштів за спасіння свого сина від кримінальної відповідальності
Жінка віддала чималу суму коштів за спасіння свого сина від кримінальної відповідальності. Фото: ілюстративне з ternopoliany.te.ua

Довірливість жінки вартувала їй десяти тисяч доларів та тисячі євро.

До поліції Хмельниччини звернулася жителька села Довжок Кам'янець-Подільського району із заявою про шахрайство. Жінка віддала чималу суму коштів за порятунок свого сина від кримінальної відповідальності. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

«Вчора, 19 січня, о 6-тій ранку у помешканні жінки пролунав дзвінок. Невідомий повідомив, що її син, який перебуває на заробітках в Польщі, вчинив бійку та йому загрожує кримінальна відповідальність. Аферист повідомив потерпілій, щоб врятувати сина - потрібні гроші. За декілька хвилин до помешкання жінки під’їхав невідомий, якому потерпіла віддала десять тисяч доларів та тисячу євро. Жінка зрозуміла, що стала жертвою аферистів, коли зв’язалась з сином. За допомогою звернулась до правоохоронців», - повідомили у поліції.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці вкотре застерігають краян не довіряти незнайомцям і ретельно перевіряти будь-яку інформацію. Не впадайте у паніку, випитуйте якомога більше деталей про неприємні обставини, попросіть людину, яка вам зателефонувала, назвати ім’я вашого рідного і відповісти на запитання особистого характеру. Як правило, з вами не захочуть більше спілкуватися.

Читайте також: Шахрай виманив у хмельничанина гроші при купівлі смарт приставки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую