ye-logo.v1.2

Виконком у прямому ефірі: стипендії для обдарованих дітей та «Таємниці Хмельвіля»

Політика 4153

Сьогодні, 23 січня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Цього разу на розгляд членів виконавчого комітету буде винесено 56 питань порядку денного. Більшість з них стосується поточної діяльності органу місцевого самоврядування.

Сьогодні виконком має винести на розгляд депутатів міської ради зміни в програму призначення персональних стипендій обдарованим дітям. У проєкті рішення пропонується збільшити кількість претендентів з 25-и до 32-ох. Крім того, щомісячний розмір стипендії має становити 50 відсотків від прожиткового мінімуму для дітей 6-18 років.

Члени виконкому також торкнуться питань цивільного захисту населення. Вони мають затвердити план основних заходів на цей рік. Він включатиме не лише просвітницькі програми, а й конкретні дії для забезпечення безпеки хмельничан під час можливих технологічних загроз. Наприклад, впродовж 2020 року заплановано придбати засоби хімічного та радіаційного захисту для працівників потенційно небезпечних підприємств, а також людей, які проживають у зоні ймовірного забруднення. Це стосується ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза» на вулиці Кооперативній, 3 і ТОВ «Завод Гідроарматури» на вулиці вулиця Курчатова, 118-5.

Міська влада продовжує популяризувати комікс про Хмельницький «Таємниці Хмельвіля». Цього разу члени виконкому мають погодити виділення з цільового фонду міської ради 42 тисячі 500 гривень для придбання тисячі примірників цієї книги. Також з цього ж фонду планують виділити 17 тисяч 500 гривень на перевезення школярів у Київ на екскурсію до Верховної Ради України.

Решта проєктів рішення стосується таких традиційних для виконкому питань як оренда комунального майна, справи неповнолітніх, дозволи на розміщення зовнішньої реклами, демонтаж тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності тощо.

Початок засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради запланований на 14:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую