ye-logo.v1.2

Лілія бернацька поповнить свій гардероб модним взуттям, а Ірина Вострікова – аксесуарами

3188

Наші хмельничанки – справжні модниці!

 Напевно, в жодному іншому місті України за модою не слідкують так, як у нас. Тому ми вирішили поцікавитися у визнаних хмельницьких модниць, якими речами вони планують поповнити свій гардероб цієї осені.

Світлана Байдич, журналістка,  дружина заступника Хмельницького міського голови:  
– Я завжди любила і люблю хутро. В мене є кілька дорогих і зручних хутряних речей, які ніколи не виходять з моди. До того ж хутро – один із хітів осінньо-зимового періоду цього року. Кожного сезону я просто купую до них різні аксесуари, і завжди виглядаю модно. Оскільки дуже не люблю різні шапочки-берети-капелюшки, то поповнюватиму запаси тільки шарфів і рукавичок, але обов’язково однакового кольору. Планую «прикупити» кілька оригінальних аксесуарів, і так зимуватиму. А на осінь цього року, наскільки я знаю, і далі залишаються модними пальто різної довжини. Я носитиму короткі, бо, як і хутра, завжди любила ботфорти. В парі з коротким пальто і лосинами вони дуже гарно виглядають. Щодо взуття, то основними в моєму гардеробі залишаються високий каблук і платформа. Можливо, знайду собі якісь ботфорти з хутра, або хоча б ним оздоблені. Я люблю, щоб було не просто модно, але й зручно, і головне – тепло.

Лілія Бернацька, заступник голови – керівник апарату Хмельницької обласної державної адміністрації:
– У мене на це зовсім немає вільного часу, я вся в роботі. При виборі одягу керуюся не модою, і не чиїмось смаком, а – жіночою інтуїцією. В одязі має бути, перш за все, відчуття міри і гармонії. Кольори тканин не крикливі, а спокійні. Я – публічна людина, і намагаюся уникати повторів, і, принаймні, через день одягаю щось інше. Ношу ділові костюми. Як і кожна жінка, маю свої секрети гарного вигляду і свою „зброю”. У мене невисокий зріст, тому обожнюю взуття на підборах і на жодні віяння моди (платформи, „низький хід”) його не проміняю. До прикрас ставлюся спокійно, ношу завжди золото: ланцюжок з іконкою Божої Матері й обручку. Свій гардероб найближчих осені та зими поповнюватиму відповідно до свого іміджу.

Ірина Вострікова, стиліст, директор салону краси “Шарм”:
– Для мене, найкращий спосіб підняти настрій – це шопінг. Тому я, навіть, якщо мені нічого не потрібно, йду в магазини на екскурсію. Якщо щось дуже сподобається, особливо з аксесуарів, то обов’язково купую. Звертаю увагу на палантини, шарфи, хустки, рукавички і сумочки. Цього сезону саме ними буду поповнювати гардероб, адже минулого року вже придбала собі розкішну шубу. Взагалі-то розбавляти цікавими, щоразу іншими аксесуарами навіть не зовсім нові речі – це практичний спосіб завжди виглядати модною. А взагалі за модними тенденціями я стежу, але розумно, тобто вибираю лише те, що мені подобається.

Світлана Мельник, директор Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи №6:
– Незабаром свято Першого вересня, і я вже обновила свій гардероб кількома діловими костюмами. Я традиційно купую саме їх, або ж одяг, близький до ділового стилю, адже цього вимагає моя робота. Нещодавно видала заміж дочку, тому зараз мені трохи не до модних тенденцій. Особливого оновлення своєї шафи найближчим часом не планую. Обожнюю купувати взуття, роблю це часто і з великим задоволенням. Гарні туфельки чи босоніжки для мене важливіші, приміром, за нову спідницю. Купую здебільшого взуття на невисоких підборах, оскільки, набігавшись за день, часто відчуваю втому. Звісно, як і кожна жінка, мрію про норкову шубу... Нехай навіть не шубу, а напівшубку. Тому, якщо думка матеріальна, то цієї зими вона у мене обов’язково з’явиться!


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую