ye-logo.v1.2

Виконком у прямому ефірі: вартість заміни будинкових лічильників та якість повітря (ЗАПИС ЕФІРУ)

Суспільство 4508

Сьогодні, 13 лютого, пройде чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

На розгляд членів виконавчого комітету запропоновано понад 60 проєктів рішень. Зокрема, вони мають винести на сесію міської ради питання, які стосуються контрою за якістю атмосферного повітря та впорядкування тимчасових споруд для підприємницької діяльності у парках і скверах. Крім того, вони мають встановити розмір внесків за заміну будинкових лічильників, які обслуговує комунальне підприємство «Південно-Західні тепломережі».

Як раніше повідомляли представники міської влади, фактично у всіх багатоквартирних будинках Хмельницького встановлені лічильники обліку теплової енергії. Їх розміщували за бюджетні кошти. А ось їх заміну у майбутньому оплачуватимуть жителі будинків. Таким чином під час цього виконкому мають затвердити розмір внесків хмельничан, які обслуговує КП «Південно-Західні тепломережі».

Також члени виконкому мають винести на сесію Хмельницької міської ради пропозиції щодо здійснення контролю за якістю атмосферного повітря в обласному центрі. Такі додаткові повноваження мають покласти на міське управління з питань екології та контролю за благоустроєм.

Нагадаємо, про таку новацію кореспондентам сайту «Є» раніше розповів начальник цього управління Олександр Луков. За його словами, найперше заплановано придбати обладнання для доукомплектування двох міських постів Гідрометцентру. Це дозволить контролювати якість повітря за більшою кількістю параметрів.

На сесію міської ради також будуть винесені пропозиції щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у хмельницьких парках і скверах. Передусім затвердження Комплексних схем стосується тимчасових споруд у зонах відпочинку в парку імені Михайла Чекмана та дендропарку «Поділля».

Члени виконкому також голосуватимуть за затвердження правил безпечної експлуатації обладнання місцевих дитячих та спортивних майданчиків. Вони розроблені, щоб запобігти дитячому травматизму.

Крім того, члени виконавчого комітету мають розглянути низку інших питань порядку денного, які стосуються поточної діяльності органу місцевого самоврядування, міських управлінь та комунальних підприємств.

Початок засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради запланований на 14:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую