ye-logo.v1.2

Сесія Хмельницької міськради: впорядкування «кіосків» у парках і торішній рівень злочинності (Запис ефіру)

Суспільство 4671

Сьогодні, 4 березня, відбудеться чергова сесія Хмельницької міської ради.

Згідно з порядком денним, під час чергової сесії депутати міської ради мають розглянути майже 70 проєктів рішень. Більшість з них стосується земельних питань.

Попередньо сесія міської ради має розпочатися з виступу начальника Хмельницького відділу поліції. Він інформуватиме депутатів про стан протидії злочинності та підтримки правопорядку в обласному центрі. Зокрема, у його звіті розміщеному на сайті міськради, йдеться, що у Хмельницькому кількість злочинів торік зменшилася майже на десять відсотків у порівнянні з 2018-им. Так, за 12 місяців 2019 року правоохоронці зареєстрували 3 тисячі 525 кримінальних правопорушень, а за аналогічний період 2018-го — 3 тисячі 914 правопорушень.

Ще однією особливістю цієї сесії стане те, що депутат міської ради від ВО «Свобода» Олег Гунько достроково складе свої повноваження. Далі Центральна виборча комісія має призначити на його місце іншого депутата, який обирався на місцевих виборах у 2015 році від цієї політичної сили.

Цього разу депутати голосуватимуть за впорядкування розміщення тимчасових споруд для підприємницької діяльності у хмельницьких парках і скверах. Найперше, стосується парку імені Михайла Чекмана й дендропарку «Поділля». Зокрема, вони мають затвердити комплексні схеми їх розміщення, а також доручити до 1 квітня міським управлінням розробити архітипи тимчасових споруд і порядок їх встановлення.

Крім того, депутати міської ради мають підвищити персональні стипендії для обдарованих дітей, а на управління з питань екології та контролю за благоустроєм Хмельницької міської ради — покласти повноваження контролювати якість атмосферного повітря.

Початок сесії Хмельницької міської ради запланований на 10:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую