ye-logo.v1.2

Засудили неповнолітнього кам’янчанина, який скоїв більше десяти крадіжок

Кримінал 1651
Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду
Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду. Фото: ілюстративне pixabay.com

Суд призначив йому три з половиною роки за гратами.

Одинадцять магазинів, кіосків, підвалів, квартир у Кам’янці-Подільському обікрав неповнолітній кам’янчанин протягом 2017-2018 років. Виносив здебільшого електроінструменти, електроприлади та продукти. Як повідомляє Хмельницький апеляційний суд, сума викраденого сягнула понад 60 тисяч гривень.

«Чемеровецький районний суд юнака визнав винним у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній із проникненням у житло та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, на користь трьох потерпілих, що заявили у справі цивільні позови, суд стягнув з обвинуваченого сумарно 36 416 гривень майнової і 9 тисяч гривень моральної шкоди.

Юнак частково визнав свою вину, частину краденого повернув. Суд врахував це при призначенні покарання, як і те, що він вже має судимість за корисливий злочин.

Окрім призначеного покарання у виді позбавлення волі, суд також застосував спеціальну конфіскацію – у власність держави конфіскували вилучені в ході кримінального провадження предмети злочину, засоби і знаряддя вчинення злочину.

Читайте також: Ізяславський районний суд визнав двох чоловіків винними в катуванні людини та одного з них – у вбивстві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую