ye-logo.v1.2

«Голос країни»: чи вистояли співаки з Хмельниччини у вокальних битвах

Культура 3563
Хлопець наразі проживає у Кам
Хлопець наразі проживає у Кам'янці-Подільському, куди приїхав з села Антонівка. Фото: скрін з відео

У шоу змагалися Сергій Клейніс з Кам’янця-Подільського та Максим Гара, родом з Хмельницького.

Вчора, 8 березня, на каналі 1+1 вийшов новий випуск «Голосу країни». На другому етапі проєкту «вокальні бої» тренери поділили учасників своєї команди на пари, що змагалися у музичних двобоях.

Серед виконавців, які вчора заспівали на музичному ринзі, кам’янчанин Сергій Клейніс з команди Дана Балана. Перед виходом на сцену артист сказав, що після першого виступу в проєкті отримав велику кількість вітань і не очікував такої потужної підтримки від людей.

«Я знав, що мене багато людей підтримують, але не знав, що настільки багато. Пішло одне повідомлення, і далі одне за одним, всі почали мене вітати, - говорить він. - З Ромою важко співати, адже це вже переможець дитячого «Голосу». Це вже великий рівень. Я розумію, що маю викластися на максимум. Я не маю бути ні в якому разі нижчим і слабшим за нього».

Сергій разом із своїм суперником Романом Сасанчиним на сцені «Голосу» заспівали відомий хіт Тіни Кароль – «Не дощ». Після виступу обидва виконавці отримали схвальні відгуки. Тренери ж зауважили, що кам’янчанин перевершив їх сподівання.

«Рома дуже круто співає і я це знав. А от Сергій, я не очікував, що ви так співаєте… Нокаутований», - промовив Дмитро «Монатік».

Тренер Сергія Дан Балан теж відзначив, що Сергій відкрився і показав свої сильні сторони. Однак, за його рішенням, далі у проєкті змагатиметься Роман Сасанчин. Участь кам’янчанина на цьому етапі завершилася.

Також цього вечора у «вокальних боях» виступив Максим Гара. Хлопець родом з Хмельницького, але вже кілька років проживає в столиці, де працює вокалістом оперети. На «Голосі» артист змагається у команді Тіни Кароль.

Разом з Дарією Полоротовою Максим виконав пісню «Un Giorno Per Noi» – Josh Groban. Їх ліричний виступ справив враження на тренерів і глядачів. На жаль, Тіна Кароль вирішила далі підтримати його суперницю. Спочатку Максиму Гарі все ж вдалося залишитися в проєкті. Потап з Настею Каменських скористалися можливістю «крадіжки», забравши хлопця до себе в команду. Однак незабаром, зіркові тренери на місце хмельничанина все ж обрали іншого виконавця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую