ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському таксист розповів про пологи у салоні його авто

Суспільство 4263
За словами водія, жінка народила дівчинку
За словами водія, жінка народила дівчинку. Фото: зі сторінки "Ми кам'янчани" у фейсбуці

До полового доїхати встигли, а от зайти у приміщення – ні.

Днями у Кам’янці-Подільському жінка народила просто в салоні таксі. Кам’янчанка почала народжувати по дорозі до полового на задньому сидінні автомобіля. Як повідомляє ТСН, машина довезла її до перинатального центру, однак зайти в приміщення часу вже не було. Розповідати про такі екстремальні пологи породілля відмовилася, а от водій таксі поділився враженнями із кореспондентами Телевізійної служби новин.

О третій годині ночі у таксі Дениса сіло подружжя. Чоловік – попереду, вагітна дружина – на задньому сидінні. Водій одразу втямив, що у жінки почалися потуги, бо був присутній на пологах двох власних дітей.

«Вона дуже кричала. Були потуги, було зрозуміло, що от-от народиться дитина. Довелося проїхати на червоний сигнал. Чоловік дуже хотів швидку викликати, але я сказав, що нема смислу вже», - коментує водій таксі.

Таксі зупинилося метрів за двадцять до приймального відділення. Водій почав гримати по вікнах полового, а чоловік породіллі побіг всередину кликати медиків.

Чергова бригада, яка вибігла, приймала пологи просто в машині. Медики кажуть, це не вперше коли породіллі не встигають дістатися до них.

«Не все завжди йде по плану. Бувають стрімкі пологи. Бувають швидкі. Буває, що породіллі не встигають доїхати до лікувального закладу. Це може бути і в кареті швидкої допомоги», - пояснює головний лікар перинатального центру Олександр Гурський.

Лікарі запевняють, мати та немовля здорові. А новоспечений батько подякував таксисту, за те, що вчасно домчав, і з радості заплатив за поїздку більше, ніж було на лічильнику. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую