ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському викрили ще один гральний заклад

Кримінал 119702
Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України
Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Фото: пресслежби обласної прокуратури

Продовжується робота з припинення діяльності на території області заборонених законом гральних закладів.

Вчора, 12 березня, у Кам’янці-Подільському було викрито підпільний гральний заклад. Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, у приміщенні, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено та вилучено 6 одиниць комп’ютерної техніки.

«На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину», - йдеться у повідомленні.

Працівники Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого – зайняття гральним бізнесом. Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Кам’янець-Подільського відділу. До суду скеровано клопотання про накладення на вилучене майно арешту.

Читайте також: У Хмельницькому викрили підпільний гральний заклад.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую