ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському в чоловіка, який повернувся з Єгипту, підозрюють COVID-19

Здоров'я 9365
Кам
Кам'янчанина відправили до Хмельницької інфекційної лікарні . Фото: ілюстративне kun.uz

Кам'янчанина відправили до Хмельницької інфекційної лікарні.

У Кам’янці-Подільському в чоловіка, який повернувся з Єгипту, підозрюють новий корона вірус. Про це сьогодні, 23 березня, на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Михайло Сімашкевич.

«Друзі, домовився з вами бути відвертим і не приховувати жодної інформації. Тому повідомляю, що станом на 13.00 маємо одну підозру на коронавірус у чоловіка, який нещодавно повернувся з Єгипту з усіма симптомами COVID-19. Наразі здійснено всі заходи, згідно з інструкціями. Кам'янчанина відправлено до Хмельницької інфекційної лікарні на додаткове обстеження і лікування», - йдеться у дописі міського голови.

Нагадаємо, що сьогодні, о 10.00 в Хмельницькій обласній державній адміністрації під час брифінгу головний лікар Хмельницької інфекційної лікарні Оксана Піддубна повідомляла, що на той момент виявлених хворих на COVID 19 на Хмельниччині зафіксовано не було. В інфекційній лікарні перебуває два пацієнти з підозрою на коронавірус. Результати дослідження по них поки очікуються. Це чоловіки з Летичівського району та Нетішина.

За останньою інформацією МОЗ України, в Україні виявили коронавірус COVID-19 у 73 людей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую