ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільський посилює карантинні заходи

Суспільство 5420
Від завтра у Кам
Від завтра у Кам'янці-Подільському припинять пасажирські перевезення комунальним громадським транспортом. Фото: з архіву редакції

Причиною стало погіршення епідеміологічної ситуації.

Сьогодні, 28 травня, через зростання кількості хворих на COVID-19 у Кам’янці-Подільському в онлайн режимі було проведено позачергове засідання виконавчого комітету. На ньому члени виконкому вирішили посилити деякі карантинні заходи. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Сімашкевич.

За його словами, з 29 травня до 5 червня у місті припинять пасажирські перевезення комунальним громадським транспортом. Натомість маршрутки будуть здійснювати перевезення до 19-ї години за умов наявності у водіїв і пасажирів засобів індивідуального захисту та заповнення в межах кількості місць для сидіння.

Крім того, у терапевтичному корпусі міської лікарні на вулиці Матросова, 17 припинять прийом пацієнтів. У медзакладах заборонять відвідувати хворих, які перебувають на стаціонарі.

Також було вирішено обмежити роботу управління надання адміністративних послуг. Окремі послуги надавати лише у невідкладних випадках. А у закладах освіти до покращення епідемічної ситуації буде обмежене проведення зборів, нарад та інших заходів зі скупченням людей.

Читайте також: Коронавірусу немає: на Чемеровеччині, усі хто хворів на COVID-19, одужали

«Рекомендуємо керівникам готельно-ресторанної сфери до 5 червня обмежити роботу своїх закладів. А початок роботи фітнес-центрів, спортивних залів також — відтермінувати до 5 червня, — пише Михайло Сімашкевич. — Діяльність закладів торгівлі, зокрема ринків, рекомендуємо здійснювати за умов суворого дотримання вимог карантинних заходів та забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту».

Нагадаємо, сьогодні під час брифінгу заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш заявив, що Кам’янець-Подільський наразі встановив новий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус — там зафіксовано 71 випадок COVID-19. 

«COVID-19 підтвердили у шести медиків та десяти хворих терапевтичного відділення. Наразі відбувається службове розслідування, чому хворий на коронавірус перебував у терапевтичному відділенні, а не в інфекційному, хто приймав рішення про його госпіталізацію сюди», — зазначив Роман Примуш.

Читайте також: Питання відновлення руху потягів через Хмельниччину вирішуватиме Укрзалізниця — ОДА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую