ye-logo.v1.2

Гараж, споруда та сінник: про пожежі за минулу добу

Суспільство 2572
У Кам
У Кам'янці-Подільському 28 травня горів гараж. Фото: km.dsns.gov.ua

Усього в області зареєстрували три пожежі.

За минулу оперативну добу на Хмельниччині вогнеборцям довелося тричі виїжджати на виклики, щоб загасити полум’я. Так, доприкладу, 28 травня о 19:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу гаража на вулиці Каманіна в місті Кам’янець-Подільський.

«На час прибуття підрозділів пожежа поширилась на площу 56 квадратних метри, - повідомили в пресслужбі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області. - Гасіння пожежі ускладнювала велика пожежна навантага. Вогнеборцям пожежу вдалося ліквідувати у найкоротші терміни, не допустивши перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок». Ймовірною причиною пожежі називають коротке замкнення електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було. Збитки ще підраховують.

А в Хмельницькому вже 29 травня о 0.30 на вулиці Ювілейній виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору. Вогонь пошкодив покриття та перекриття, підлогу, стіни. Попередньо, завдавши власникам збитків на 60 тисяч гривень. Ймовірна причина пожежі -порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Ще одна пожежа сталася в селі Колки Теофіпольського району. Там приблизно о 17.05 загорівся приватний сінник, через що було знищено 20 тон соломи. Пожежа сталася, за поепердніми даними, через необережне поводження з вогнем.
Всього з початку року на теренах Хмельниччини зафіксували 841 пожежу, що на 36% більше, ніж за цей період минулого року.

Читайте також: У Хмельницькому рятували від вогню автомобіль

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую