ye-logo.v1.2

У двох районах області розпивання алкоголю закінчилося різаниною

Кримінал 3290
В обох випадках зловмисників затримали
В обох випадках зловмисників затримали. Фото: hm.npu.gov.ua

Двоє людей опинилися в лікарні.

Минулої доби на Хмельниччині поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Події мали місце у Старокостянтинівському районі та Кам’янець-Подільському. Обидва конфлікти виникли на ґрунті розпивання алкогольних напоїв. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

«У селі Яремичі Старокостянтинівського району близько опівночі після тривалого розпивання спиртного конфлікт розгорівся між двома односельцями. Під час сутички 46-річний підозрюваний схопив ножа і наніс ним удар 30-річному опонентові в район грудей. У результаті останній отримав тілесні ушкодження у вигляді гемопневмотораксу та пошкодження міжреберної артерії. На допомогу потерпілому прийшла сусідка, яка і викликала «швидку». А з лікарні уже повідомили про подію до поліції», - повідомляють правоохоронці.

Працівники Старокостянтинівського відділу поліції одразу виїхали на місце події. Підозрюваний спочатку намагався заперечувати свою причетність до вчинення злочину і запевняв, що потерпілий уже приїхав до нього пораненим. Але безліч слідів говорили про інше. Відтак, чоловік зізнався у скоєному.

Аналогічна сутичка під час розпивання спиртного відбулась цього ж дня близько 16:00 в одній із квартир на вулиці Руській в Кам’янці-Подільському.

«43-річний чоловік наніс ряд ударів кухонним ножем своєму 61-річному співчарочнику, два з яких виявились проникаючими з пошкодженням кишківника. Потерпілого прооперували, наразі його стан стабільний», - зазначають у поліції.

В обох випадках зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Читайте також: На Хмельниччині засудили чоловіка, який зарізав свого товариша

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую