ye-logo.v1.2

Молодіжний хаб із хостелом відкриють у Кам’янець-Подільському

Суспільство 4441
Молодіжний хаб планують відкрити восени цього року
Молодіжний хаб планують відкрити восени цього року. Фото: kam-pod.gov.ua

Відкрити його планують восени цього року.

Молодіжний центр, який буде повноцінним хабом із хостелом і зонами різного спрямування відкриють у Кам’янець-Подільському вже восени цього року. Про це розповів сайту «Є» заступник міського голови Вадим Савчук. Він зазначив, що у місті вже тривалий час діє молодіжний центр, але в малому форматі.

«У нас функціонує і досить продуктивно, молодіжний центр, але він у малому форматі, знаходиться у приміщенні центрального стадіону. Ідея зробити новий повноцінний хаб народилася ще минулого року, коли Кам’янець-Подільський був молодіжною столицею. Цього року ми вже майже реалізували цю ідею і великий хаб буде у приміщенні в самому центрі міста і площею у 600 квадратних метрів», – розповідає Вадим Анатолійович.

За його словами, у приміщенні майбутнього хабу планується створити три різні зали, які будуть розмежовані склопакетами і при потребі його можна буде трансформувати в одну велику залу. Також у молодіжному хабі буде функціонувати хостел, щоб активна молодь, яка приїжджатиме, могла і зупинитися на ночівлю.

«Ремонт плануємо закінчити до кінця літа. А поки координуємо усі дії,плануємо територію центрі і вивчаємо ситуацію, як краще провести усі організаційно-установчі справи. Плануємо робити цей центр комунальним, зараз переймаємо досвід інших міст», – зазначає Вадим Савчук.

Молодіжний хаб розташований у багатоповерхівці, що знаходиться на перехресті вулиць Огієнка і Симона Петлюри.

Зал у хабі буде трансформуватися за потреби із великого у три менших і навпаки

До теми: Душ, камера схову і не тільки: у Кам’янці-Подільському відкрили вбиральню для туристів та містян

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую