ye-logo.v1.2

Персональні аватари, виступи на повітряній кулі: яким буде фестиваль «Республіка 2020»

Культура 3642
Сцени будуть розташовані на території у 5 гектарів просто неба в локаціях Старої фортеці та Нового замку
Сцени будуть розташовані на території у 5 гектарів просто неба в локаціях Старої фортеці та Нового замку. Фото: з архіву

Цьогоріч фестиваль відбуватиметься у Кам’янці-Подільському.

У зв’язку із пандемією Covid-19 формат фестивалю «Respublica FESТ» частково змінюється. Як зазначають організатори, частина фестивалю переходить у цифровий формат та буде доступна дистанційно для усіх охочих. Ювілейний десятий фестиваль музики та стріт-арту пройде 25-27 вересня у Старій фортеці Кам’янця-Подільського та паралельно у десяти містах України.

«Панорамні онлайн-стріми з локацій Старої фортеці, персональні аватари, стріми та зуми з гримерок, виступи гуртів на баштах фортеці та повітряній кулі, візуальні проекції та digital art — все це дозволить залучити до фестивалю більше глядачів та артистів, ніж зазвичай. Фестиваль стає ще більш інклюзивним та цікавим», - йдеться у уповідомленні на сторінці фестивалю.

Сцени будуть розташовані на території у 5 гектарів просто неба в локаціях Старої фортеці та Нового замку. Доступ на територію фестивалю буде обмежений відповідно до нормативів МОЗ та карантинних правил, актуальних на дати проведення події.

Тема цьогорічної мистецької частини — «Механізм»: космічні фрактали та скульптури над сценами, лаунж зона з моушн інсталяціями, прямі трансляції перформансів у реальному часі та багато інших медійних сюрпризів.

«Близько 70 українських та закордонних артистів на 5-ти сценах у Кам’янці-Подільському. Майданчики для виступу митців розташуються у знакових історичних спорудах Старого міста: двір Старої фортеці, Денна башта, Нова башта, Новий Замок, Барбакан фортечної споруди Руська Брама і навіть на повітряній кулі, яка зависне над містом», - додають організатори.

Кілька десятків музикантів візьмуть участь у фестивалі дистанційно, їхні виступи будуть демонструвати на великих екранах у Кам’янці-Подільському та на youtube.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую