ye-logo.v1.2

Посилення карантину: у Кам'янці-Подільському не погодились із новими заборонами

Суспільство 5301
Садочки і транспорт у Кам
Садочки і транспорт у Кам'янці продовжують працювати. Фото: ілюстративне pixabay.com

Попри рішення обласної комісії, у місті продовжують працювати дитячі садочки та громадський транспорт.

Днями члени обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили у деяких частинах Хмельниччини посилити карантинні заходи. Зміни торкнулися і Кам’янця-Подільського – тут, як і в Дунаївцях та Старокостянтинові, заборонили регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом і відвідування закладів дошкільної освіти. Однак у міській раді з рішенням обласної комісії не погодились.

За словами заступника міського голови, голови міського оперативного штабу із запобігання поширення пандемії Василя Сукача, рішення комісії щодо Кам’янця – недоречне. Як розповів сайту «Є» Василь Олександрович, на ім’я голови обласної комісії направлено лист-звернення, із проханням переглянути рішення стосовно Кам’янця-Подільського. А поки що, не зважаючи на заборону, у місті продовжують функціонувати садочки та громадський транспорт.

«На даний момент садочки всі працюють – це 17 дошкільних навчальних закладів, і транспорт поки що теж працює. Всі дуже переживають, особливо працівники транспорту. Якщо будуть прийматися заходи по адмінпокараннях, діють великі штрафи. Але якщо сьогодні паралізувати місто, залишити його без транспорту, тоді виникає питання яким чином сплачувати податки, як людям добиратися до роботи і так далі», - говорить Василь Сукач.

Як додають у міській раді, ситуація з коронавірусом у Кам’янці-Подільському наразі стабільна. Станом на ранок 15 липня кількість хворих становила 21 особа, одужало 128 осіб.

«Така кількість хворих на стотисячне місто, я вважаю, немає великої проблеми. Ми чекаємо наступне рішення комісії, яке має відбуватися найближчої п’ятниці. Сподіваємося, що всі заборони будуть зняті з нашого міста. Це стосується не тільки питання по дитячих садочках і транспорту. Ми за те, щоб працювало все, але з дотриманням протиепідемічних норм», - коментує заступник міського голови.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую