ye-logo.v1.2

Митців запрошують на художній пленер у Кам'янець-Подільський

Культура 3392
Художників запрошують на пленер
Художників запрошують на пленер. Фото: ілюстративне pixabay.com

Подію організують в рамках фестивалю «Республіка».

Протягом семи днів в Кам’янці-Подільському та його околицях у вересні цього року триватиме художній пленер. Організатори «Respublica FEST» запрошують митців долучитися до культурної події.

«Фестиваль Республіка — це не тільки про музику та соціальні проєкти, це також про візуальне мистецтво, і не лише на стінах, а також на холстах. Слава про наші художні пленери лунає далеко за межами Поділля і передається із вуст в уста: від діда до онука(чки), - йдеться у повідомленні. - Якщо ви митець або мисткиня, яка малює на холстах, картоні, стінах, або просто у міському та сільському просторах, то вам до нас».

Для участі у пленері потрібно заповнити анкету до 20 серпня.

Нагадаємо, ювілейний десятий фестиваль музики та стріт-арту пройде 25-27 вересня у Старій фортеці Кам’янця-Подільського та паралельно у десяти містах України. Як зазначають організатори, частина фестивалю переходить у цифровий формат та буде доступна дистанційно для усіх охочих. Панорамні онлайн-стріми з локацій Старої фортеці, персональні аватари, стріми та зуми з гримерок, виступи гуртів на баштах фортеці та повітряній кулі, візуальні проекції та digital art — все це дозволить залучити до фестивалю більше глядачів та артистів, ніж зазвичай.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую