ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському пройшли міжобласні змагання з бадмінтону

Спорт 3480
Змагання з бадмінтону тривали 25 та 26 липня
Змагання з бадмінтону тривали 25 та 26 липня. Фото: facebook.com/dima.boiko.54

Між собою змагалися кілька десятків учасників у семи категоріях.

Впродовж кількох днів у Кам’янці-Подільському тривали міжобласні змагання з бадмінтону, участь в яких взяло кілька десятків учасників з різних міст України. Змагання проходили в рамках спортивно-інтелектуального фестивалю «Dimboy Fest».

За словами організатора «Dimboy Fest» Дмитра Бойка, турнір з бадмінтону проходив впродовж 25-26 липня на базі місцевого фізично-оздоровчого комплексу, який має шість кортів призначених для подібних видів спорту. Загалом участь у змаганнях взяли 29 людей, які завітали на фестиваль з Києва, Дніпра, Хмельницького, Дунаївців і Хотина. Звісно, долучилися й місцеві жителі.

«На змаганнях з бадмінтону було представлено сім категорій. Перемогу виборювали за віковим параметром і рівнем майстерності. Також враховувався гандикап різниці у віці з відповідною форою для ветеранів 10:0», — зазначив Дмитро Бойко.

Переможні місця у категорії «Діти до 14 років» посіли учні шкіл Кам’янця-Подільського (далі імена учасників розташовані відповідно до переможного місця: першого, другого, третього — авт.): Марія Тихун (НВК №9), Ліза Давидова (НВК №9) та Діана Давидова (НВК №9). Аналогічна ситуація спостерігається у категорії «Юнаки до 17 років». У ній переможні місця здобули Богдан Прокудін (гімназія, випускник), Володимир Лях (гімназія) і Володимир Хворостовський (НВК №17).

Також на турнірі з бадмінтону змагалися пари та змішані пари. Фото: facebook.com/dima.boiko.54

Також на турнірі з бадмінтону змагалися пари та змішані пари. Фото: facebook.com/dima.boiko.54

У категорії «Жінки С1» (початківці, що грають до трьох років) переможні місця посіли Ольга Пелих (Кам’янець-Подільський), Юлія Малявкіна (Київ-Дніпро) й Ольга Луців (Хотин). А серед чоловіків-початківців, які грають до трьох років, — Григорій Свірідов (Дунаївці), Валерій Логін (Кам’янець-Подільський) і Дмитро Федоришен (Кам’янець-Подільський).

У категорії «Чоловіки С2» (початківці, які грають три роки й більше) переможні сходинки зайняли Дмитро Бойко (Кам’янець-Подільський), Андрій Левицький (Кам’янець-Подільський) та Олег Малявкін (Київ-Дніпро). Серед гравців 50 років і старше перше та друге місце вибороли Григорій Свірідов (Дунаївці) та Володимир Рева (Кам’янець-Подільський).

Також на турнірі з бадмінтону змагалися пари та змішані пари. У цьому випадку переможні місця вибороли місцеві жителі: Ольга Луців — Дмитро Бойко, Ольга Пелих — Дмитро Федоришен, Валерій Логін — Андрій Левицький, Геннадій Безверхній — Павло Янішевський. 

Читайте також: Футбол. «Агробізнес» наблизився до другої сходинки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую