ye-logo.v1.2

Антонюк, Девліш та Трушев – чемпіони європи!

1814

Українська параолімпійська збірна України з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу повернулася з чемпіонату Європи, який пройшов у шотландському Глазго.

 Українці, в складі яких виступали Володимир Антонюк з Хмельницького, Віталій Трушев з Кам’янця-Подільського та Олександр Девліш зі Старої Синяви здобули не лише черговий чемпіонський титул, а й вибороли ліцензію на Параолімпіаду-2012!
Спочатку наші хлопці розтрощили австралійців (12-1), ірландців (4-0) та французів (4-0). А в чвертьфіналі під «каток» збірної України потрапила команда Великобританії, яка поступилася з рахунком 6-0. За вихід до фіналу на наших футболістів очікував матч проти збірної Нідерландів, який, як і попередні, завершився результативною перемогою українців – 4-1. А ось у фіналі на Україну очікував одвічний суперник – збірна Росія. Основний час поєдинку завершився нічиєю – 1:1. Ну, а в серії пенальті фортуна та майстерність українських параолімпійців допомогла нашим спортсменам здобути перемогу з рахунком 8-7. Таким чином, Володимир Антонюк, Віталій Трушев та Олександр Девліш зі збірною України здобули золоті нагороди чемпіонату Європи, першими отримали ліцензію на Параолімпіаду  та зберегли за нашою командою перше місце у світовому рейтингу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую