ye-logo.v1.2

У Хмельницькому і Кам'янець-Подільському приймають ідеї для розвитку територій

Суспільство 2911
В обох містах заявки приймають до 30 вересня
В обох містах заявки приймають до 30 вересня. Фото: автора

Ідеї реалізовуватимуть за кошти міських бюджетів.

У Хмельницькому оголосили прийом заявок на конкурс ідей, які будуть реалізовані в рамках «Бюджету участі». Про це йдеться на сайті Хмельницької міської ради.

Ідеї, які наберуть найбільше голосів, будуть реалізовані за кошти міського бюджету у 2021 році. На ці цілі у бюджеті міста на 2021 році планується передбачити 3 мільйони гривень. На реалізацію одного проєкту буде передбачено до 150 тисяч гривень.

Тематика проєктів повинна бути спрямована на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку. Перевагу надаватимуть проектам, які будуть інноваційними та прогресивними, а також обов’язково – загальнодоступними.

Прийом проєктів розпочинається 11 вересня і триватиме до 30 вересня. Потім проводитиметься оцінка поданих проєктів та виставлення їх на голосування. Голосування за проєкти триватиме з 16 до 30 листопада 2020 року. Переможці будуть оголошені 8 грудня 2020 року.

У Кам’янець-Подільському заявки на участь у програмі «Громадський бюджет» приймають уже майже тиждень і до 30 вересня. Цього року на фінансування проєктів у бюджеті міста передбачили близько 2 мільйонів гривень.

У міській раді зазначають, що проєкти повинні бути спрямовані на вирішення соціально важливих проблем міста і для того, щоб подати заявку, треба виконати певні умови.

Після 30 вересня, коли прийом заявок буде припинено, вони впродовж тижня будуть опрацьовані технічно. Голосування за проєкти у Кам’янець-Подільському триватиме з 15 по 30 листопада.

Варто зазначити, що програма Громадський бюджет діє в Кам’янці-Подільському з 2017 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую