ye-logo.v1.2

У декількох навчальних закладах Кам’янця-Подільського зафіксовані випадки захворюваності на СОVID-19

Суспільство 2710
У Кам
У Кам'янці-Подільському учні трьох класів з двох шкіл мають перебувати на самоізоляції. Фото: ілюстративне Wokandapix з сайту Pixabay

Про це повідомили в пресслужбі міської ради.

З початком нового навчального року в Кам’янці-Подільському зросла кількість хворих на СОVID-19. Про це повідомили в пресслужбі міської ради з посиланням на начальника управління охорони здоров’я Юрій Пливанюка.

«Сьогодні в місті – 118 хворих на . СОVID-19 За добу додалося ще 17 позитивних випадків. Поодинокі, але без локальних спалахів, зафіксовано у ЗОШ №15, НВК №9, ЗОШ №5, ДНЗ №20, ДНЗ №16, ЗОШ №7, ПДАТУ, коледжі культури та мистецтв, перинатальному центрі. Тим не менше, відзавтра на самоізоляцію йде один клас НВК №9», - йдеться в повідомленні. Раніше на самоізоляцію пішли два класи ЗОШ №7.

Із усіх нових виявлених хворих 11 госпіталізували (із них 2 знаходяться в Дунаєвецькій районній інфекційній лікарні, інші – в Кам’янець-Подільській районній). Решта перебуває на амбулаторному лікуванні. Наразі кам’янчан лікують як у райлікарні, так і в Дунаївцях і Хмельницькому. «У разі необхідності можливе й використання корпусу центру соціального обслуговування «Турбота», - кажуть у пресслужбі Кам'янець-Подільської міської ради

Нагадаємо, у Хмельницькому також зафіксовані випадки захворюваності на COVID-19 у навчальних закладах. Як шкільних, так і дошкільних.

Читайте також: Хмельницька міська лікарня прийматиме хворих на COVID-19

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую