ye-logo.v1.2

Майбутнє українців треба будувати своїми руками, а не керуватися вказівками ззовні – Сергій Лабазюк На правах реклами

Політика 2565
Сергій Іващук (ліворуч), Сергій Лабазюк (у центрі) та Віктор Бондар (праворуч)
Сергій Іващук (ліворуч), Сергій Лабазюк (у центрі) та Віктор Бондар (праворуч). Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Сьогодні стартував сьомий інформаційний форум політичної сили "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина.

Під час форуму відбулася презентація команди професіоналів до місцевої влади. Молоді, амбітні, цілеспрямовані і, водночас, з досвідом за плечима і реальними результатами роботи на місцях.

У рамках заходу команда політичної сили "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина провели форум у Білогірській ОТГ, відвідали Ямпільський ресорний завод, зустрілися з громадою у Плужному та провели інформаційний форум в Ізяславі.

Лідер обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина, народний депутат України Сергій Лабазюк наголосив, що сьогодні вони зустрічаються з громадою для того, щоб поговорити про проблеми, почути завдання і спільно працювати задля їх вирішення та підвищення добробуту людей.

«Майбутнє українців ми повинні будувати своїми руками і тут в України, а не керуватися якимось вказівками ззовні. Єдиний шлях побудувати сильну, демократичну Україну – це будувати її знизу-догори. У нас є шанс ставати мудрішими», – переконаний Сергій Лабазюк.

Співголова партії "ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА, народний депутат України Віктор Бондар зазначив, що радіє від того, що на Хмельниччині врешті почали об’єднуватися. Адже за роки незалежності перед виборами з Києва часто приїжджали представники великих політичних партій, проте після завершення виборчого процесу усі забували про Хмельниччину і обов’язок ремонтувати школи, лікарні чи дитячі садочки лягало на плечі місцевих громад.
«За останні 5 років ми з командою відремонтували та зробили своїми руками близько 40 тис об’єктів для того, щоб життя людей стало комфортнішим», - додав Віктор Бондар.

За його словами, сьогодні влада під тиском зовнішніх кредиторів намагається знищити промисловість, перетворити Україну на сировинний придаток і зробити її неконкурентоспроможною на зовнішніх ринках. Але ми не можемо це допустити», – зазначив Віктор Бондар.

У команді «За МАЙБУТНЄ» чимало аграріїв, які добре знають проблеми сільського господарства, розуміють перспективи розвитку галузі, яка є домінуючою для Хмельниччини.

Сергій Іващук, співголова партії "ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА, депутат обласної ради, нагадав, як нещодавно усі ми стали свідками епопеї навколо відкриття ринку землі. За його словами, боротьба за українську землю не завершилася, вона продовжується.

«Але спільними зусиллями треба зробити так, що українська земля слугувала народу України», – додав Сергій Іващук.
За його словами, не марнославство та шоу мають домінувати, а економічна складова у прийнятті важливих рішень. Бо це позначається на нашому добробуті, заробітній платі та зростанні можливостей кожного громадянина.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую