ye-logo.v1.2

Суд закрив справу про погрозу вбивства в Кам’янці-Подільському

Кримінал 2325
Потерпілий відмовився від обвинувачення знайомого, який погрожував вбивством
Потерпілий відмовився від обвинувачення знайомого, який погрожував вбивством. Фото: ілюстративне PublicDomainPictures з сайту Pixabay

Причина – потерпілий відмовився від обвинувачення.

Колегія суддів апеляційного суду розглянула кримінальне провадження за апеляційною скаргою обвинуваченого на вирок Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області від 9 січня 2020 року. Чоловіка було визнано винним у погрозі вбивством та призначено покарання у виді двох місяців арешту. Крім цього, на користь потерпілого суд стягнув 10 тисяч гривень на відшкодування моральної шкоди. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Як встановив суд першої інстанції, 21 лютого минулого року обвинувачений прийшов до квартири потерпілого для з’ясування стосунків. Під час нецензурної лайки вийняв з рукава куртки ніж погрожував вбивством. Потерпілий розповів, що погрози чоловіка сприйняв як реальні, боявся за своє життя та життя родини. Розмову з погрозами він записав на телефон.

На вирок місцевого суду обвинувачений подав апеляційну скаргу. Утім, ще до початку її розгляду потерпілий повідомив, що відмовляється від обвинувачення та просив у зв’язку з цим закрити кримінальне провадження.

«Як убачається із матеріалів кримінального провадження, досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні було розпочате за заявою потерпілого. В судовому засіданні потерпілий повідомив, що повністю примирився із обвинуваченим та жодних претензій до нього не має. Просив закрити кримінальне провадження», – зазначено в ухвалі апеляційного суду.

А відтак суд закрив кримінальне провадження за апеляційною скаргою.

Читайте також: Зламала руку сусіду, бо посадив малину: що вирішив суд

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую