ye-logo.v1.2

Дві лікарні області повністю перепрофілюють для лікування хворих на COVID-19

Здоров'я 3738
Станом на вчорашній вечір в Хмельницькій області зареєстровано 5 242 лабораторно підтверджених випадки COVID-19
Станом на вчорашній вечір в Хмельницькій області зареєстровано 5 242 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. Фото: ілюстративне pixabay.com

Про це розповіла заступниця голови Хмельницької ОДА.

Два лікувальні заклади області незабаром розпочнуть приймати лише пацієнтів, інфікованих коронавірусом. За словами заступниці голови Хмельницької облдержадміністрації Оксани Ситницької, перепрофілювати планують лікарні у Кам’янці-Подільському та Хмельницькому. Про це вона повідомила сьогодні, 23 вересня, під час чергового брифінгу.

«Сьогодні розглядається питання щодо повної перепрофілізації для надання послуг хворим на COVID-19 Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні. Коли відбудеться перепрофілювання цього закладу, пацієнти, в яких немає коронавірусу, але які потребують лікування у медичному закладі, будуть отримувати необхідні послуги у Кам’янець-Подільській міській лікарні», - зазначила Оксана Ситницька.

В обласному центрі вирішується питання щодо повного перепрофілювання Хмельницької центральної районної лікарні для лікування інфікованих коронавірусом. Відповідно жителі району будуть отримувати послуги у Хмельницькій міській та Хмельницькій обласній лікарнях.

Загалом у Хмельницькій області хворих на COVID-19 приймають у 14 лікувальних закладах. Станом на вечір 22 вересня завантаженість ліжкомісць у цих закладах складала 63,4%.

До теми: У Нетішині незабаром запрацює лабораторія, де робитимуть ПЛР-тести.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую