ye-logo.v1.2

Звернення лідерів партії «За майбутнє» до виборців Політична реклама

Вибори 1719
Сергій Іващук (праворуч), Сергій Лабазюк (у центрі) та Віктор Бондар звернулися до мешканців Хмельницької області
Сергій Іващук (праворуч), Сергій Лабазюк (у центрі) та Віктор Бондар звернулися до мешканців Хмельницької області. Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

До мешканців Хмельниччини звернулися очільники політичної сили.

 Шановні, земляки!

25 жовтня 2020 року відбудуться вибори депутатів місцевих рад. Це вирішальний момент, який визначить наше з вами майбутнє на наступні п’ять років. Від того, який вибір ми зробимо, залежатиме, якою буде місцева влада і чи стане життя в наших громадах комфортним і безпечним.

За кілька останніх місяців ми з вами пройшли нелегкий, але результативний шлях. Ще на початку року ніхто не знав про партію «ЗА МАЙБУТНЄ», а сьогодні вона - незаперечний лідер виборчих перегонів на Хмельниччині! Завдяки вам, шановні прихильники «ЗА МАЙБУТНЄ», рейтинг довіри до партії перевищив позначку 26%(!). І він продовжує зростати, у чому переконуються наші кандидати під час свіжих зустрічей із вами. Тож разом ми здатні досягти неймовірного рівня підтримки - 30% - і великою командою увійти в органи місцевої влади всіх рівнів, щоб змінити майбутнє нашої малої батьківщини!

Для нас з вами настає історичний момент. Настає час професійних команд! Саме вони мають прийти на зміну тим, хто не виправдав довіри людей, не зміг дотримати слова, не зміг змінити життя земляків на краще. І саме такою силою, яка прийде на зміну всім цим неефективним лідерам, є команда партії «ЗА МАЙБУТНЄ»! Це справжні професіонали, які не словами, а ділами заслужили довіру земляків. Вони не обіцяють, а роблять! Не шукають причини, а пропонують рішення! І завжди працюють тільки на інтереси громади. Саме такі цінності об’єднали в команду «ЗА МАЙБУТНЄ» найкращих представників Хмельниччини! А завдяки вашій підтримці, дорогі друзі, ми стали найкращою політичною командою в області!

До нашої спільної перемоги залишилося зробити лише два кроки. Два найважливіші кроки! Перший - прийти на виборчі дільниці. Другий - проголосувати за партію «ЗА МАЙБУТНЄ» та її кандидатів. Ваша активна громадянська позиція стане запорукою нашої спільної перемоги! Тільки не залишайтеся вдома. Не втрачайте свій голос! Кожен втрачений голос – це мінус одна добра справа для розвитку нашого краю і вашої громади! Для нас важливий кожен ваш голос!

Чинна влада намагається сьогодні залякати людей. Їй не вигідно, щоб ви прийшли на дільниці й дали належну оцінку владі за рік бездіяльності і непрофесіоналізму. Але ми з вами не такі! Нас не просто залякати! Маємо об’єднатися і своїм голосуванням визначити: хто завтра буде керувати громадами? Не ввіряйте своє майбутнє тим, хто показав, що не вартий довіри!

Цьогорічні вибори відбуватимуться в умовах карантинних обмежень. Але за цей рік ми з вами вже навчилися, як давати цьому раду. Всі виборчі дільниці будуть повністю забезпечені засобами індивідуального захисту. Працівники дільниць та спостерігачі будуть уважно стежити за дотриманням безпечної соціальної дистанції. За таких умов голосування для вас буде безпечнішим, ніж похід у магазин чи аптеку.
Шановні земляки! Закликаємо вас: 25 жовтня прийдіть на виборчі дільниці! Проголосуйте ЗА партію «ЗА МАЙБУТНЄ»! Проголосуйте ЗА кандидатів партії «ЗА МАЙБУТНЄ»! Перемога на місцевих виборах стане нашою першою перемогою. Далі – курс на парламент!

Лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат Сергій Лабазюк.
Співголова депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній раді України, народний депутат Віктор Бондар.
Один з лідерів Хмельницької обласної організації  партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Іващук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую