ye-logo.v1.2

П’ять головних кроків «Європейської Солідарності» у Хмельницьому Політична реклама

Вибори 1792
Обирай «Європейську Солідарність»! Обирай патріотів та професіоналів!
Обирай «Європейську Солідарність»! Обирай патріотів та професіоналів!. Фото: Надано пресслужбою партії

«Європейська Солідарність»», чітко визначила стратегічну мету української держави – членство в Європейському Союзі та НАТО, заклала основи української державності, відродила армію, здобула історичне право мати свою церкву та утвердили українську мову.

У партії кажуть - це ми запустили оновлення нашої політичної сили з акцентом саме на місцевих лідерах, волонтерах і молодих політиках. Сьогодні наше завдання забезпечити європейський рівень стандартів життя по всій Україні та у рідному місті Хмельницькому.

Команда «Європейської Солідарності» у Хмельницькому, за словами Сергія Золотухіна, кандидата у депутати Хмельницької міської ради, визначила першочергові кроки, реалізація яких дозволить підняти на вищий рівень місто Хмельницький та громаду:

1. Збільшення доходів у бюджет міста. Наша політична сила вперше в українській історії передала гроші з центрального бюджету у місцеві – тепер кошти працюють на місцеву громаду. Тепер важливо ефективно і прозоро їх використовувати. Ми запровадимо зручні муніципальні сервіси, місцеву і цифрову демократію, сприятимемо впровадженню ефективних інструментів підзвітності та громадського фінансового моніторингу.

2. Реформа медицини. Розуміючи, що здоров’я – це найбільша цінність, ми виступаємо за високі європейські стандарти надання медичної допомоги. Пандемія COVID-19 показала, що українська система охорони здоров’я є неефективною, місцями небезпечною та не здатна боротись із сучасними викликами. Ми забезпечимо у хмельницькій громаді європейські медичні стандарти для кожного.

3. Програми соціального захисту. Гарантуємо – жодна пільга ветерану АТО, пенсіонеру, чорнобильцю не буде скасована. Підтримка ветеранів війни та сімей загиблих учасників бойових дій, вимушених переселенців – пріоритетне завдання для нашої команди. Вважаємо за честь мати у нашому виборчому списку учасників АТО, військовослужбовців та волонтерів, які знають про потреби наших захисників та здатні ефективно діяти.

4. Якісні транспортні системи. Зручність, практичність, оригінальність, надійність – характеристики європейського громадського транспорту, яких ми ставимо за мету досягнути у нашій громаді. Наша команда планує здійснити грамотну розбудову транспортної системи всієї громади, вирішити проблему паркування, розбудувати мережу велосипедних доріжок, підвищити транспортну доступність для людей із особливими потребами, запровадити постійний контроль за наданням транспортних послуг.

5. Молодь – майбутнє Хмельницької громади. Нові обличчя мають бути не просто молодими, але й досвідченими, любити Хмельницький і Україну і хотіти розвивати місто для себе, своїх батьків і дітей.
«Європейська Солідарність» веде до Хмельницької міської ради тих, хто зробить усе, щоб громада жили гідно, по-європейськи.

Обирай «Європейську Солідарність»! Обирай патріотів та професіоналів!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую