ye-logo.v1.2

Програма «Free student» запрошує на безкоштовне навчання у державні університети Словаччини На правах реклами

Суспільство 1452
Навчання для учасників програми безкоштовне, оскільки фінансується урядом Словаччини
Навчання для учасників програми безкоштовне, оскільки фінансується урядом Словаччини. Фото: Програма «Free student»

Для учасників програми гарантія вступу 100% до державних ВНЗ Словаччини без ЗНО та іспитів.

Цікавитесь навчанням за кордоном? Запрошуємо вас на зустріч із представниками освітньої програми "FREE STUDENT" та викладачами кращих державних університетів Словаччини.

Програма "FREE STUDENT" - програма для тих, хто бажає отримати престижну європейську освіту в провідних словацьких державних університетах "Katolicka Univerzita v Ruzomberku", "Technicka univerzita v Kosiciach" і Trnavsk? univerzita v Trnave, "Univerzita Komenskeho" v Bratislave , " Univerzita Konstantina Filozofa "v Nitre ,"Univerzita Pavla Jozefa Safarika" v Kosiciach.

Навчання для учасників програми безкоштовне, оскільки фінансується урядом Словаччини. Учасникам надається можливість вибору однієї або декількох з більш ніж 100 спеціальностей на різних факультетах. З переліком спеціальностей докладно можна ознайомитися на нашому сайті www.free-student-slovakia.org в рубриці "Спеціальності".

Для вступу в університет за програмою "FREE STUDENT", не потрібно здавати вступні іспити чи тести. Головним критерієм буде ваша мотивація та готовність адаптуватися до нових умов навчання.

Переваги вищої освіти в Словаччині:

- високий рівень навчального процесу у відомих в світі університетах;

- безкоштовне навчання в кращих державних університетах;

- визнання словацьких дипломів не тільки в країнах європейського союзу, але і в США, Канаді, Австралії та інших країнах світу;

- всім бажаючим надаються гуртожитки;

- доступне харчування в університетських їдальнях за дотаційними цінами;

- студентам надається дозвіл на проживання в Словаччині (а не як у багатьох країнах - студентська віза), що дозволяє згодом оформити право на постійне місце проживання, яке фактично в правах прирівнюється до громадянства Європейського союзу, крім права голосування на виборах;

- під час навчання (в тому числі під час канікул), студенти мають право офіційно працювати, що дозволяє ще й непогано заробляти;

- кращі студенти отримують премії (стипендії) від держави;

- всі учасники програми "FREE STUDENT", які проходять мовні курси, отримують консультаційний супровід протягом всього періоду навчання.

Готуйте запитання, а ми чекаємо Вас у м. Хмельницький.

Зустріч відбудеться 5 грудня о 12 годині за адресою вул. Свободи, 1А (2 поверх, конференц-зал). Вхід вільний.

Всю додаткову інформацію можна одержати на нашому сайті та за телефонами: 067-79-17-035 (вайбер), 099-26-27-504 (вайбер), 098-89-15-124.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую