ye-logo.v1.2

У Хмельницькому з’явився новий коворкінг-центр На правах реклами

Суспільство 5006
У коворкінг-центрі у вас буде своє робоче місце та можливість користуватися інтернетом, кухнею, необхідними меблями
У коворкінг-центрі у вас буде своє робоче місце та можливість користуватися інтернетом, кухнею, необхідними меблями. Фото: ye.ua

Робочий простір розташований у центрі міста.

Кількість людей, які працюють віддалено, або ж на фрілансі, постійно збільшується. Із розвитком технологій у багатьох фахівців зникла потреба винаймати постійне офісне приміщення. Натомість все більшої актуальності набувають коворкінг-центри. Що вони собою являють? Це відкритий простір із робочими місцями та необхідними зручностями для комфортної роботи. Тут вам не потрібно орендувати весь кабінет, а досить обрати робоче місце на годину, день чи місяць. Крім того, що це дозволяє зекономити, коворкінг дає можливість обмінюватися досвідом та знаходити однодумців.

Відтепер новий коворкінг-центр працює й у Хмельницькому. Створили його на базі Подільського тренінгового центру. Клієнтам пропонують приміщення у центральній частині міста із зручними кабінетами, необхідними меблями для роботи та інтернетом. Також відвідувачі можуть скористатися обладнаною кухнею, зоною самообслуговування та парковкою.

«Наш коворкінг-центр, у першу чергу, буде зручний для фрілансерів; працівників на дистанційній роботі; підприємців, які ведуть малий бізнес, і їм невигідно винаймати постійний кабінет. Удома, зазвичай, є багато чинників, які відволікають від продуктивної роботи. Тож, якщо людині потрібно кілька годин попрацювати, щоб їй ніхто не заважав, ми можемо це забезпечити», - розповідають у центрі коворкінгу.

Коворкінг-центр поєднує у собі переваги праці в офісі та вдома. Тут є зони для роботи та відпочинку, а ще можливість поспілкуватися з іншими професіоналами та цікавими людьми. Крім того, у центрі планують організовувати тематичні дні, під час яких фахівці з різних сфер проводитимуть лекції та семінари для слухачів.

Коворкінг-центр Подільського тренінгового центру розташований у Хмельницькому за адресою Соборна, 1. Працює центр з понеділка по п’ятницю з 10-ої до 19-ої години. Контактні телефони: (0382) 788 190, 097 510 22 55.

Є різні варіанти оплати відвідування центру коворкінгу: погодинна, поденна та помісячна.

Вартість:

  • за годину – 25 гривень;
  • за тестовий або тематичний день – 50 гривень;
  • за день – 100 гривень;
  • за 5 днів – 400 гривень;
  • за місяць (22 дні) – 1200 гривень.

Також у центрі коворкінгу можна орендувати приміщення для тренінгів, семінарів, конференцій, організації ділових перемовин, презентацій, майстеркласів.

Клієнтам пропонують кілька окремих офісів.

Є кімнати різних розмірів.

Можлива погодинна оренда робочого місця.

Працює центр з понеділка по п’ятницю.

У вартість оренди входить користування кухнею для обіду, перекусу чи кави-брейка.

Також тут можна орендувати конференц-зал.

Де зручно організовувати тренінги, семінари та конференції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую