ye-logo.v1.2

Сесія Хмельницької міської ради: нагородження почесною відзнакою та створення спортивного ліцею (Запис ефіру)

Політика 4898

На розгляд депутатського корпусу буде запропоновано понад сто питань порядку денного.

Сьогодні, 21 квітня, пройде чергова сесія Хмельницької міської ради. На розгляд депутатського корпусу буде запропоновано понад сто питань порядку денного.

Одним з перших – народні обранці розглянуть питання про нагородження Почесною відзнакою міської громади «Мужність і відвага» Пасєки Віктора Степановича. Нагадаємо, Віктор Пасєка отримав смертельне поранення 18 березня під час ворожого обстрілу поблизу Горлівки. Йому було 55 років. Віктор Пасєка родом зі села Мончинці Красилівського району. Проживав він в обласному центрі, де працював у комунальному підприємстві «Електротранс» поки не записався на контракт у лави Збройних Сил України. Віктор Степанович захищав на сході Україну від російської агресії у звані молодшого сержанта й був командиром відділення 2 гірсько-штурмової роти військової частини А3892.

Також на розгляд депутатів буде винесено низку звітів щодо виконання бюджетів селами громади та перейменування мистецьких шкіл міста. А ще депутати планують змінити тип Хмельницької санаторної школи із збереженням у складі закладу освіти інтернату з цілодобовим повним утриманням учнів (вихованців) на Хмельницький спортивний ліцей.

Отож, за що голосуватимуть міські депутати, ви можете переглянути завдяки прямій трансляції від кореспондентів сайту «Є», яка розпочнеться о 10:00.

До вашої уваги запис прямого ефіру:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую