ye-logo.v1.2

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» допомагає у соціальному розвитку Наркевицької територіальної громади Новини від компаній

Суспільство 2543
 Придбано багато інвентарю для роботи фізкабінету, сімейних лікарів
Придбано багато інвентарю для роботи фізкабінету, сімейних лікарів. Фото: Агропромхолдинг «Астарта-Київ»

У Наркевицькій територіальній громаді на Хмельниччині проживає понад 6 тисяч людей.

Громада, розташована неподалік від обласного центру, активно розвивається, втілює нові інфраструктурні проєкти. У цьому їй завжди допомагають представники ТОВ «Наркевицький цукровий завод» агропромхолдингу «Астарта-Київ». Соціально відповідальна компанія постійно підтримує розвиток громади не словом, а ділом.

Місцевий центр первинної медико-санітарної допомоги обслуговує близько 4200 осіб, з яких понад 700 — діти. Представники агропромхолдингу «Астарта-Київ» закуповують для закладу необхідне обладнання та роблять ремонти приміщень.

"Представники компанії зробили у приміщенні нашого закладу капітальний ремонт. Також придбано багато інвентарю для роботи фізкабінету, сімейних лікарів," — говорить директорка Наркевицького ЦПМСД Ніла Галущак.

Під час пандемії коронавірусу для медичного закладу за кошти агропромхолдингу закуповують засоби індивідуального захисту, пульсоксиметри, тести на COVID-19. Тобто, роблять усе, аби кожен мешканець громади міг отримати якісну медичну допомогу, не їдучи до Хмельницького.

Представники соціально відповідального бізнесу активно допомагають і Наркевицькому закладу дошкільної освіти, який нині відвідує майже 100 дітлахів. У закладі кажуть: з підприємцями завжди є діалог та порозуміння.

«Астарта» нам завжди допомагає, коли б ми не звернулися: ремонтуються каруселі, закуплені нові меблі. Також нещодавно зроблений ремонт і закуплені меблі на кухню дитсадка", — розповідає директорка Наркевицького ЗДО Наталія Горніста.

Не залишають представники ТОВ «Наркевицький цукровий завод» без уваги і місцеву загальноосвітню школу.

"У нашій школі представники компанії провели капітальний ремонт хімічного кабінету. Там повністю замінили підлогу, придбали нові сучасні меблі. Додатково забезпечили навчальний кабінет мультимедійним обладнанням: дошкою з проектором та комп’ютерною технікою. За що ми «Астарті» дуже вдячні", — відзначає директор Наркевицької ЗОШ Олександр Мельник.

Представники агропромхолдингу «Астарта-Київ» наголошують: постійно беруть участь у розвитку тих громад, на території яких працюють. Тож відкриті до реалізації нових проєктів, що покращуватимуть умови проживання місцевих мешканців та робитимуть територіальні громади максимально комфортними та спроможними.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую