ye-logo.v1.2

Фестиваль Вільних Людей – нове життя старої фортеці

1438

В одному із найкрасивіших місць України з 1 по 3 жовтня відбудеться Перший Всеукраїнський Фестиваль Вільних Людей – FreeHumansFest.

На три доби стара фортеця Кам`янця змінить свій буденний поважний настрій і навіть восени заграє яскравими барвами літа. Легендарна місцина, яку у свій час відвідали Петро I, Михайло Грушевський, Симон Петлюра та багато інших відомих діячів минулого, на початку жовтня зустрічатиме молодь зі всієї України.  Велика кількість музикантів, художників, шанувальників бойових мистецтв та екстремальних видів спорту зберуться на FreeHumansFest для того, щоб продемонструвати свою майстерність та надихнутися новими враженнями.

Представники таких різнопланових організацій та колективів, як: Федерація Екстремальних Тренингів, Українська Федерація Танців, Федерація Масажу, Українська Федерація Йоги, школа етнічних барабанів «ТАМ-ТАМ», танцювальний колектив ПЛЮШКИ All Inclusive, школа капоейри "Expressao Paulista" та ін., - впродовж 3-х діб створюватимуть для всіх присутніх неповторну атмосферу свободи і позитиву. Загалом близько 530 діячів, що представляють більш, аніж 80 колективів, приймуть участь у цій грандіозній події. Дія розвертатиметься одночасно на 4 сценах. Загальна площа, на якій буде проходити фестиваль, - 2000 кв.м. Формат фестивалю – open air.

Окрім музичної складової відвідувачів чекають різноманітні шоу (фаєр-шоу, dance-show, pj’s, арт-перформанси, fashion theatre). Вночі - показ арт-хауз фільмів вітчизняних та зарубіжних режисерів. Вдень кожен бажаючий зможе взяти участь у тренінгах з виживання в екстремальних умовах, а також різноманітних навчальних майстер-класах та семінарах. Протягом фестивалю заплановане проведення виставок робіт майстрів таких традиційних і сучасних мистецтв, як: живопис, кераміка, фотографія, інсталяція та ін.

Для усіх тих, хто знаходиться в пошуку своєї «другої половинки», приємним сюрпризом на FreeHumansFest стане вечірка знайомств у форматі speed dating (швидкі побачення). Кожен її учасник впродовж декількох годин зможе побувати на 10-15 міні-побаченнях!! За 5 хвилин, відведених на спілкування з представниками протилежної статі, можна отримати  не лише багато позитивних вражень, але і придбати нові, перспективні знайомства.

На FreeHumansFest всі присутні зможуть проявити себе, познайомитися з відомими майстрами, цікавими творчими особами, поділитися своїми методами, своїм натхненням, обмінятися досвідом і знаннями! Це буде різноплановий захід, який збере велику кількість людей, що цінують свою свободу і прагнуть до саморозвитку!

Коментарі:

Slonik 20.09.2010 17:50

WOW!! Super!!!!

Тетяна 20.09.2010 17:36

сайт фестиваля http://freehumans.org.ua/

Tina 20.09.2010 17:35

чудові фото!!! обов'язково поїду :)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую