ye-logo.v1.2

Як не потрапити у крижану пастку - кореспонденти «Сімейної газети» дізнавалися у рятувальників Партнерський матеріал

Суспільство 1595
«Сімейна газета» виходить щотижня
«Сімейна газета» виходить щотижня. Фото: автора

А також з’ясовували, чи можуть аграрії викорстовувати пестициди біля чужих ділянок.

Прогулянки кригою та зимову риболовлю полюбляють багато людей. Але такі розваги часто є небезпечними і навіть можуть закінчитися трагедією. Кореспонденти «Сімейної газети» звернулися до рятувальників, щоб дізнатися, яка товщина льоду є безпечною, при яких умовах краще не виходити на лід, як врятуватися самому і врятувати інших. Результати вже у свіжому випуску видання.

Читач газети розповів про аграрія, який обробляє отрутохімікатами земельну ділянку, яка розташована поблизу городів місцевих жителів. Кореспонденти з’ясовували, чи законно це і що робити, якщо від такої діяльності гине городина.

На сторінці «Про пенсії та пільги» читайте відповіді на найпоширеніші запитання про доставку газу, а на сторінці про здоров’я - інтерв’ю з лікарем-неврлогом про причини виникнення інсультів, лікування та особливості реабілітації після хвороби.

Також у новому випуску:

посівний календар на 2022 рік;

кулінарія: гарніри, секрети приготування та користь каші;

споживач: шабельна пилка: для чого потрібна та як вибрати; хутро на верхньому одязі теж потрібно прати.

У кожному номері газети — життєві історії, розповіді про майстрів та майстринь, зірок та відомих особистостей, цікава дитяча сторінка, програма телебачення.

Якщо не встигли передплатити «Сімейну газету» на весь рік, її можна отримувати з березня. Нагадуємо, що придбати її можна в кіосках преси, а також передплатити на сайті https://simeyna.ye.ua, на фейсбук-сторінці видання або за телефоном +38 067 381 58 50.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую