ye-logo.v1.2

Погода на вихідні – антициклон, холодні ночі та денне тепло

Суспільство 3605

Найближчої ночі все ще можливий заморозок.

Наступні декілька днів травня радуватимуть мешканців Хмельниччини денним теплом, а от ночі все ще очікуються холодними. За прогнозом Українського гідрометцентру, найтепліше буде у п’ятницю, 6 травня. День прогнозують сонячним, до 22-х градусів тепла. А от вночі – температура повітря впаде до трьох градусів з позначкою «плюс», місцями до нуля градусів, подекуди можливі заморозки.

Субота, 7 травня, все ще буде теплою, - до 20-ти градусів, щоправда, удень можливі локальні грози. Нічна температура поступово підвищуватиметься, і в ніч на неділю сягне 8-10-ти градусів тепла, а от вдень стане дещо прохолодніше – до 15-ти градусів з позначкою «плюс».

Ресурс «Синоптик» наступних три дні опадів не прогнозує та дещо оптимістичніший у плані нічних температурних показників. Так, за даними «Синоптика», найхолодніша ніч буде у п’ятницю з температурними показниками до +5-ти, надалі потепліє і вже в неділю нічна температура сягне 10-12-ти градусів. Удень на вихідні до +17+18-ти градусів.

Синоптиця Наталка Діденко зазначає, що найтеплішою буде завтрашня п'ятниця в західних областях України - очікується +17+23 градуси, але ніч в більшості областей прогнозує холодною та подекуди з заморозками.

«Найближчими днями погоду України значною мірою визначатиме антициклон, тому в більшості областей істотні опади малоймовірні, - зазначає вона. - Завтра, 6-го травня, періодичні дощі та грози очікуються лише в західній частині України. Та й то, окрім, Хмельницької та Тернопільської областей».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую