ye-logo.v1.2

Родина хмельничанина віддала на фронт чотири автомобілі

Суспільство 6820
Володимир Васильович передав для військових свій бус
Володимир Васильович передав для військових свій бус. Фото: надане Володимиром Черняком

Володимир Васильович передав для військових свій вантажний мікроавтобус, а його діти — ще три авто.

Хмельничанин Володимир Гаджук вирішив віддати українським захисникам власний автомобіль Мерседес Sprinter. Як каже 60-річний Володимир Васильович, задля перемоги України йому нічого не шкода.

"На фронті завжди є потреба в автомобілях. Він може один день прослужити, а може тиждень. Як у мене є можливість – чому ж не допомогти. Хай бус возить що завгодно, а хлопці щоб були живі, здорові, неушкоджені", — каже чоловік.

Як розповідає волонтер і відомий комік Володимир Черняк, Мерседес Sprinter тепер буде працювати в складі бойових медиків на нульовій лінії.

"Ми дізналися, що Володимир шукає саме такий автомобіль, то ось — знайшли. Нам нічого не шкода. Наша сім'я допомагає не тільки автомобілями, а й фінансово. Я думаю, що не я один такий, чи моя сім'я така єдина. Вважаю, що дуже багато людей зараз допомагають нашим військовим перемогти ворога, хто як може. Люди і більше ніж ми допомагають, а волонтери їздять і на передову, ризикуючи життям", — додає Володимир Гаджук.

Чоловік говорить, що цей автомобіль придбав у 2006 році для потреб своєї сім'ї. Каже, що вдома є ще легковик, тож зовсім без коліс він не залишився. Ба більше, діти пана Володимира — Дмитро і Альона — наразі мешкають у Києві і також передали для ЗСУ ще три автомобілі.

"Люди наші мужні, всі розуміємо, що потрібна перемога. Ми можемо так допомогти, нехай це допоможе нашим хлопцям, нашим захисникам", — вважає Володимир Васильович.

Читайте також: Купує автівки і жартує з рашистів: як волонтерить зірка «Ліги Сміху» Володимир Черняк з Кам'янця-Подільського

Володимирові Черняку з початку війни вдалося зібрати кошти і передати для українських військових вже 35 авто, які він називає "добромобілями".

Допомогти Володимирові купити чергову автівку для ЗСУ можна, надіславши гроші на рахунок:
4149499372459618 (Приватбанк)
5375411410224534 (Монобанк)

Читайте також: Народився в росії, але вважає себе українцем: пенсіонер з Хмельниччини віддав на армію дві свині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую