ye-logo.v1.2

Актуальне про субсидії та історії Героїв-захисників України - у свіжому випуску «Сімейної газети» Партнерський матеріал

Суспільство 1552
У газеті – розповіді про Героїв-захисників та переселенців з Києва, які на Хмельниччині займаються благодійністю
У газеті – розповіді про Героїв-захисників та переселенців з Києва, які на Хмельниччині займаються благодійністю. Фото: ye.ua

Газета уже у продажу.

Вийшов друком новий номер «Сімейної газети». Журналісти видання підготували інформацію про те, які збитки через війну несе Україна у сільському господарстві і чому рашисти палять наші поля. Для пенсіонерів - інформація про цьогорічні плани щодо підвищення пенсійниих виплат та нюанси нарахування субсидій. Традиційно - розповідь про Героя-захисника та переселенців з Києва, які на Хмельниччині займаються благодійністю.

Також у виданні — рецепти заготовок на зиму, цікава дитяча сторінка, гороскоп і програма телебачення на наступний тиждень.

Нагадаємо, що газету можна купити у поштових відділеннях, кіосках преси, деяких продуктових магазинах обласного центру та у приватних розповсюджувачів. А попередні випуски можна взяти безкоштовно в Хмельницькому в газетних апаратах, які розміщені у середмісті, на вулиці Кам’янецькій, біля кіоску з пресою, на центральному продовольчому ринку та на продовольчому ринку в мікрорайоні Виставка. Не забувайте й про рідних та знайомих, особливо тих, хто не користується інтернетом чи живе у сільській місцевості. Візьміть газету і для них.

Якщо ви не встигли передплатити газету на друге півріччя, передплату можна оформити з будь-якого місяця. Зробити це можна за посиланням: simeyna.ye.ua або за номером телефону 067 381 5850. Також передплату можна оформити на сайті Укрпошти (peredplata.ukrposhta.ua), у поштових відділеннях або у листоноші.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую