ye-logo.v1.2

Як повідомити «Хмельницькобленерго» про проблеми з електрикою без дзвінка в кол-центр

Суспільство 6656
У кол-центр «Хмельницькобленерго» наразі додзвонитися проблематично, адже лінії перевантажені через численні дзвінки
У кол-центр «Хмельницькобленерго» наразі додзвонитися проблематично, адже лінії перевантажені через численні дзвінки. Фото: ілюстративне pixabay.com

Лінії, зазначають в товаристві, наразі перевантажені.

На Хмельниччині тривають планові та аварійні відключення електричної енергії споживачам через дефіцит електроенергії, який виник в країні після масованих ворожих атак.

Утім, зважаючи на застосування графіків відключень, кількість споживачів, які прагнуть зателефонувати до кол-центру «Хмельницькобленерго», значно зросла. Тож часто додзвонитися не так уже й просто. Окрім того, зазначають у відділі зв’язків з громадськістю, також кол-центр опрацьовує звернення щодо передачі показників, приєднання до електричних мереж, перерахунків та звірки показів.

Саме тому, зазначають в «Хмельницькобленерго», у результаті, кол-центр перевантажений, і у разі виникнення небезпечної аварійної ситуації додзвонитися може бути складно.

«Радимо користуватися формою зворотного зв’язку на офіційному сайті товариства «Хмельницькобленерго», - зазначають у відділі зв’язків з громадськістю. - Звернення з форми зворотного зв’язку автоматично потрапляють в систему взаємодії із споживачами, де вони далі розглядаються фахівцями товариства. Відповіді на звернення споживач отримуватиме на поштову скриньку, зазначену у формі зворотного зв’язку».

Також в «Хмельницькобленерго» нагадують не забувати вказувати номер свого особового рахунку та адресу для того, щоб ми могли ідентифікувати вас як споживача.

Читайте також: Як хмельничанам викликати швидку допомогу, якщо проблеми зі зв’язком

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую