ye-logo.v1.2

Відповіді на поширені запитання про вимкнення електрики - у свіжому випуску «Сімейної газети» Партнерський матеріал

873
На сторінках газети чимало цікавої та корисної інформації
На сторінках газети чимало цікавої та корисної інформації. Фото: ye.ua

Також журналісти зібрали факти про те, як і чому свого часу Святого Миколая замінив міфічний Дід Мороз.

Чи варто радіти простим речам у тилу? Про це на сторінках газети пояснює психолог. А лікар-отоларинголог розповідає про причини розвитку гаймориту та лікування хвороби. Також у номері — розповіді про Героїв-захисників, історії українців, які через війну змушені покинути свої домівки. Для господарів — поради, що робити, щоб кури неслися цілий рік та які сорти помідорів краще висаджувати навесні.

Крім того, у номері — рибне меню, дитяча сторінка, програма телебачення, кросворд, гороскоп і багато іншої цікавої та корисної інформації.

Газету можна купити у поштових відділеннях, кіосках преси, деяких продуктових магазинах обласного центру та у приватних розповсюджувачів. А попередні випуски можна купити за символічну плату в Хмельницькому в газетних апаратах, які розміщені у середмісті — на вулиці Кам’янецькій, біля кіоску з пресою, на центральному продовольчому ринку та на продовольчому ринку в мікрорайоні Виставка. Не забувайте й про рідних та знайомих, особливо тих, хто не користується інтернетом чи живе у сільській місцевості. Візьміть газету і для них.

Також потурбуйтеся, щоб не залишитися без улюбленого видання наступного року. Передплата на 2023 рік вже завершується! Передплатити газету можна за посиланням: simeyna.ye.ua або за номером телефону 067 381 5850. Також передплату можна оформити на сайті Укрпошти (peredplata.ukrposhta.ua), у поштових відділеннях або у листоноші.

Не забудьте передплатити “Сімейну газету” для найдорожчих — батьків, бабусь і дідусів! Подаруйте улюблене видання найріднішим!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую