ye-logo.v1.2

На Хмельниччині засудили військового, який збирав гроші для частини, але витратив їх на себе

Кримінал 11682
Суд оштрафував військовослужбовця за шахрайство
Суд оштрафував військовослужбовця за шахрайство. Фото: slovoidilo.ua

Військовий хотів ошукати знайомого на 200 тисяч гривень.

На Хмельниччині суд визнав винним у шахрайстві та оштрафував молодшого сержанта, який збирав гроші для частини, але витратив на себе. Про це йдеться у вироку Старокостянтинівського районного суду.

Так, слідство встановило, що військовий розмістив у соціальних мережах «Instagram» та «Facebook» оголошення, в яких повідомив про збір грошових коштів на купівлю тепловізорів для потреб військової частини. Але при цьому він не мав на меті допомогати частині, а планував привласнити гроші.

В результаті військовий витратив на себе понад десять тисяч гривень зібраних коштів.

Крім того, військовий намагався ошукати свого знайомого. Він записав голосові повідомлення, в яких говорив про нібито необхідності грошових коштів на лікування від вогнепального поранення. При цьому чоловік надіслав своєму знайомому неправдиві фотознімки пораненої ноги та намагався шахрайським способом отримати кошти у сумі сумі 200 тисяч гривень. Але обман виявили в результаті спілкування.

Військовий визнав свою провину та був оштрафований на 68 тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно  слідчі Шепетівського райуправління поліції спрямували до суду обвинувальний акт щодо 39-річного чоловіка, який, за версією слідства, під приводом продажу іноземних авто ошукав дві родини на майже 900 000 гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую